ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ένας θηλυκός καρχαρίας κατασπάραξε τον αρσενικό συγκάτοικό του στο ενυδρείο και οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό [Βίντεο]

Η ρήση που θέλει το μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό επιβεβαιώνεται από την ίδια τη φύση με το σπάνιο περιστατικό που κατεγράφη στο Coex Aquarium της Σεούλ.


Ο 8 ετών θηλυκός καρχαρίας τίγρης κατασπάραξε τον αρκετά μικρότερο σε μέγεθος και ηλικία αρσενικό συγκάτοικό του στο ενυδρείο πριν από δύο μέρες. Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου που έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα, ανέφεραν στο Reuters πως η σκληρή αυτή επίθεση ήταν μέρος της επίδειξης δύναμης του καρχαρία και είχε να κάνει με κυριαρχική διεκδίκηση.

Ο καρχαρίας κατασπαράχθηκε ολόκληρος και στις εικόνες εμφανίζεται η ουρά του να προεξέχει από το στόμα του "κανίβαλου". Η εικόνα της ουράς του νεκρού καρχαρία να προεξέχει από το στόμα του θηλυκού είναι πράγματι σοκαριστική, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ο καρχαρίας αδυνατεί να χωνέψει όλο το θήραμά του και η διαδικασία μπορεί να κρατήσει μια εβδομάδα, λένε οι εκπρόσωποι του ενυδρείου.



Αντίστοιχες μάχες μεταξύ ίδιων ειδών με θανατηφόρο εξέλιξη έχουν ξανασυμβεί σε ενυδρεία, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τόσο λεπτομερώς ένα συμβάν.