ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έλυσαν τελικά το μυστήριο με τα αυτοκίνητα που σηκώνονται στον αέρα στην Κίνα; [Βίντεο]

Τις τελευταίες ημέρες έντονη συζήτηση προκάλεσαν εικόνες από κάμερα ασφαλείας με αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια «ανεξήγητη δύναμη» σε δρόμο της Κίνας.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα όταν ξαφνικά, σαν κάποια αόρατη δύναμη να το έχει αρπάξει, σηκώνεται στον αέρα και αναποδογυρίζει παρασέρνοντας μαζί και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του και πλάι του, τα οποία και αυτά αντιδρούν με τον ίδιο απροσδόκητο τρόπο.

Κάποιοι στην αρχή απέδωσαν τις εικόνες αυτές σε μια… εξωγήινη δύναμη, όμως σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά το βίντεο θα δει λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί το περίεργο περιστατικό να εμφανίζεται μια αχνή μαύρη γραμμή στην αριστερή κάτω πλευρά της οθόνης για την οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ένα καλώδιο ή ένα χοντρό σύρμα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι το καλώδιο αυτό μπερδεύτηκε στη σκούπα του οχήματος που καθαρίζει τους δρόμους και το οποίο βρίσκεται στα δεξιά των αυτοκινήτων που σηκώνονται στον αέρα.