ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Βρίσκουν νεκρούς κάτω από τους πάγους στις ΗΠΑ

Ανατριχιαστική και μακάβρια η δουλειά των σωστικών συνεργείων, που προσπαθούν να αποκαταστήσουν όπως μπορούν τις ζημιές, τις οποίες έχουν προκαλέσει τα άνευ προηγουμένου καιρικά φαινόμενα στις ΗΠΑ. Κάτω από το πυκνό στρώμα πάγου και χιονιού, οι άνδρες των σωστικών συνεργείων βρίσκουν παγωμένα πτώματα ανθρώπων, που έχουν πεθάνει από το κρύο, κυρίως αστέγων.


Μέχρι στιγμής, έχουν ξεθάψει από τους πάγους τουλάχιστον 21 πτώματα. Τα περισσότερα θύματα του φονικού χιονιά, συνολικά εφτά, έχουν καταγραφεί στην πολιτεία του Ιλινόις.

Τρομερά είναι και τα αυτοκινητικά ατυχήματα, που σημειώνονται στους δρόμους (δείτε παρακάτω το βίντεο με ένα αυτοκίνητο, το οποίο γλυστρά και πέφτει από μια γέφυρα).


Σύμφωνα με τους αναλυτές, ήδη έχουν πληγεί από το ψύχος περισσότεροι από 190 εκατομμύρια άνθρωποι. Στοιχεία της Telegraph από κρατικές πηγές δίνουν το μέχρι στιγμής κόστος από τις ζημιές στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια!


Χαρακτηριστικό των ακραίων συνθηκών, που επικρατούν, είναι ότι μέσα στη Νέα Υόρκη, στον ποταμό Χάντσον, χρειάστηκε πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ να επέμβει παγοθραυστικό για να απεγκλωβίσει ένα ferry boat, που διέπλεε τον ποταμό.


Κολλημένα στο έδαφος και τα αεροπλάνα, με περισσότερες από 11.000 πτήσεις να έχουν ακυρωθεί μέσα στις τελευταίες 48 ώρες.