ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η καλύτερη απόδειξη UFO από κάμερες της Nasa [Βίντεο]

Αυτή είναι μια σαφής απόδειξη για ένα άγνωστο διαστημικό σκάφος στην τροχιά της Γης.

Το βίντεο, γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-114 από το διαστημικό λεωφορείο το 2005, και είναι η καλύτερη απόδειξη για UFO από τις κάμερες της Nasa.

Παρακολουθήστε πώς το UFO πετά και κάνει μια στροφή – Δεν υπάρχει φυσικό αντικείμενο που να μπορεί να το κάνει αυτό!



Το Διαστημικό Σύστημα Μεταφορών είναι ένας κωδικός που χαρακτηρίζει κάθε διαστημική αποστολή του Discovery στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η STS-114 (Space Transportation System) εκτοξεύτηκε τον Ιούλιο του 2005 ως η πρώτη αποστολή τέτοιου είδους 2,5 χρόνια μετά την τραγωδία του Columbia, αναβιώνοντας το πρόγραμμα των διαστημικών λεωφορείων στον κανονικό του ρυθμό.

Ο σκοπός του Discovery ήταν να δέσει στον Διαστημικό Σταθμό και να ανεφοδιάσει το πλήρωμά του. Πριν το κάνει βέβαια αυτό, ο χειριστής του διαστημικού λεωφορείου εκτέλεσε μια μανούβρα γύρω από τον Σταθμό ώστε να τραβηχτούν φωτογραφίες από το εξωτερικό του προκειμένου να εντοπιστούν ενδεχόμενες ζημιές και φθορές.

Η εξέταση των εικόνων έδειξε πράγματι κάποιο μικροπροβληματάκι και ο αστροναύτης Στιβ Ρόμπινσον βγήκε από την κάψουλα για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Τότε ήταν που στις κάμερες της NASA καταγράφηκε ένα ΑΤΙΑ! Λευκό μέσα στη μαυρίλα του Διαστήματος, το μυστηριώδες σκάφος απομακρύνθηκε από το Discovery για να επιστρέψει στιγμές αργότερα και να κοντοσταθεί για λίγο, πριν αλλάξει εντελώς την κατεύθυνσή του. Η περίεργη αυτή κίνησή του έκανε τους ειδικούς της NASA να το ονομάσουν «Μπούμερανγκ».

Οι καθησυχαστικές αναφορές της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας έκαναν λόγο για αδέσποτα διαστημικά συντρίμμια, την ίδια ώρα βέβαια που πολλές φωνές μιλούσαν για ηθελημένη αλλαγή της κατεύθυνσης του αντικειμένου, κάτι που υποδεικνύει την ύπαρξη νοήμονος ζωής…

Πηγή: apocalypsejohn