ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Το Google Street View συνέλαβε φάντασμα;

Έχουμε ξαναδεί τρελές φωτογραφίες από το Google Street View, αλλά ένα φάντασμα δεν είχε ξανά φωτογραφηθεί ποτέ. Αυτή την φορά είναι σε μια παμπ στο Λίβερπουλ.

Ενας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Keswickro, ξεκίνησε να ψάχνει την παμπ Byrnes Chip Shop Walton, και έριξε μια ματιά γύρω από τη γειτονιά στο Google Street View.

Αμέσως παρατήρησε ότι υπήρχε μια παμπ απέναντι από το κατάστημα: το Stuart Hotel. Αλλά πρόσεξε αμέσως κάτι ύποπτο επάνω στο παράθυρο. «Τι ακριβώς είναι αυτό, δεν ξέρει κανείς, είναι άνθρωπος ή ένα φάντασμα;» Αναρωτήθηκαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν ορισμένους κυνηγούς φαντασμάτων και τι είχε συμβεί στο παρελθόν; Και μάντεψε τι είχε συμβεί; το Stuart Ξενοδοχείο «μαστίζοταν» από φαντάσματα στη δεκαετία του 1890. «οι πληροφορίες έδειξαν ότι ο ιδιοκτήτης έχει ακούσει συχνά δυνατούς και περίεργους ήχους. «Οι ήχοι ήταν τόσο δυνατοί, μέχρι που και οι γείτονες τους άκουσαν. Στη συνέχεια κάλεσαν ένα εξορκιστή. Αλλά μετά από καιρό η παμπ ξανά στοίχειωσε» σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.