ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Όταν ο Ήλιος έγινε… άγγελος! [Βίντεο]

Ένας άγγελος εμφανίστηκε στον ουρανό της Αγγλίας.

Ο Ian Warne, έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα ηλιοβασίλεμα εμφανίζεται με φτερά αγγέλου. Ο Ian τράβηξε τη φωτογραφία, όταν ο ίδιος πέρασε στο σημείο του Αγίου Πέτρου κοντά στο Hayle της Αγγλίας.

Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, μέχρι που έφτασε στο σπίτι του και έλεγξε την εικόνα στον υπολογιστή του και πρόσεξε τι είχε συλλάβει. Οι ειδικοί λένε ότι το φαινόμενο με το σύννεφο σε σχήμα αγγέλου, είναι τόσο σπάνιο που δεν έχει βρεθεί ένα κατάλληλο όνομα.

O Ian δήλωσε στον Cornishman: «Ήμουν απλά μαζί με το σκυλί μου και είδα το ηλιοβασίλεμα. Τράβηξα 2 φωτογραφίες και δεν παρατήρησα κάτι ασυνήθιστο, μέχρι που έφτασα στο σπίτι. Ξαφνικά είδα ότι κάτι φαινόταν αρκετά ασυνήθιστο και παρατήρησα καλύτερα, όποτε είδα ότι φαινόταν σαν ο ήλιος να είχε φτερά!

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι, θα μπορούσε απλώς να είναι ο τρόπος που η κάμερα κάνει παιχνίδια με το φως του Ήλιου και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα». Η Chloe Moore, από την Βασιλική Μετεωρολογική Κοινότητα, είπε: «Είναι ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα και μια πολύ σπάνια φωτογραφία. Απ ‘όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία επίσημη ονομασία για τα φαινόμενα αυτά, αν και το όνομα ‘τα φτερά των αγγέλων’ φαίνεται πολύ κατάλληλο».