ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έρχεται κάτι φοβερό 7 Νοεμβρίου;

Ένα επιστημονικό πείραμα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου που είτε θα αλλάξει το σύμπαν είτε σύμφωνα με ορισμένα σενάρια θα σημάνει το τέλος του.

Εάν πετύχει το πείραμα θα δώσει νέα στοιχεία προς το άγνωστο σύμπαν, που ερευνούν οι επιστήμονες και ίσως μέσα από τις νέες ενδείξεις να ξαναγραφτούν από την αρχή τα βιβλία της Φυσικής και της Φιλοσοφίας.

Το πείραμα έχει ως εξής: Οι επιστήμονες στη Γενεύη, όπου βρίσκεται ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) θα εκτοξεύσουν επίπεδα ενέργειας, έτσι ώστε να ανιχνεύσουν μαύρες τρύπες, σημάδι πολυσύμπαντος, αλλά όπως σημειώνουν είναι πιθανό να υπάρξει διαρροή βαρύτητας του δικού μας σύμπαντος σε κάποιο παράλληλο.

«Ο επιταχυντής σωματιδίων υψηλής ενέργειας, μπορεί να σημάνει το τέλος του σύμπαντός μας με τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας» προειδοποιούν οι επικριτές του LHC.

“Mόνο η βαρύτητα μπορεί να περάσει από το ένα σύμπαν σε άλλες διαστάσεις” υποστηρίζουν οι θεωρητικοί του CERN.

Ο Αχμέντ Φαράγκ Αλι τονίζει πως αν ανιχνευθούν μαύρες τρύπες στο LHC με τα προβλεπόμενα επίπεδα ενέργειες, τότε θα μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.

«Αν οι μαύρες τρύπες δεν ανιχνευτούν στα προβλεπόμενα επίπεδα ενέργειας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τρία πράγματα. Είτε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον διαστάσεις, είτε ότι είναι μικρότερες από ό,τι περιμέναμε, είτε ότι οι παράμετροι πρέπει να τροποποιηθούν», σημειώνει ο Αχμέντ Φαράγκ Αλι.