ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Μαύρος Ήλιος: Το καταστροφικό όπλο του Πούτιν που θα κάψει τους τζιχαντιστές (Βίντεο)

Ο Στρατός της Ρωσίας ετοιμάζεται να αναπτύξει ένα από τα πιο θανάσιμα όπλα του στον αγώνα για να «εξαφανίσει» το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) από το πρόσωπο της Γης.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει τον «Μαύρο Ήλιο», ένα πολλαπλό εκτοξευτή πυραύλων στο πλαίσιο της ολοένα και πιο άγριας μάχης που έχει ξεσπάσει στην Συρία για να καταστρέψει τους τρομοκράτες του ISIS, σύμφωνα με την Daily Express.

Το οπλικό σύστημα διαθέτει πυραύλους με θερμοβαρικές κεφαλές που περιέχουν εύφλεκτο υγρό το οποίο χτυπά γύρω από το στόχο με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του αέρα.


Ο πολλαπλός εκτοξευτής πυραύλων, επίσης γνωστό ως TOS-1A, μπορεί να προκαλέσει καταστροφές αδιακρίτως και δυτικοί παρατηρητές φοβούνται ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους αμάχων.

Ο «Μαύρος Ήλιος» μπορεί να βάλει μέχρι και 30 πυραύλους σε μία μόνο στιγμή και είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα φλογοβόλο που εκτοξεύει έναν πίδακα φωτιάς πολλών μέτρων στον αέρα.


Ένας δημοσιογράφος που έχει δει τη χρήση του από το κοντά, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Δεν είναι μόνο ότι η έκρηξη είναι σημαντικά μεγαλύτερη και το κρουστικό κύμα είναι σημαντικά θερμότερο και ισχυρότερο από ότι μια συμβατική κεφαλή, αλλά όλο το οξυγόνο στη γύρω περιοχή καταναλώνεται, δημιουργώντας έτσι ένα μερικό κενό ».

Δείτε βίντεο παρακάτω με την δράση του TOS-1A στα πεδία των ασκήσεων:


Πηγή