ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ερχεται το τέλος του κόσμου το Σεπτέμβριο; Η απίστευτη θεωρία και η απάντηση της NASA

Ένας τεράστιος αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και το μέγεθός του είναι αρκετά μεγάλο ώστε να προκαλέσει το τέλος της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για έναν ριζοσπαστικό ισχυρισμό μίας διαδικτυακής κοινότητας θεωρητικών οι οποίοι πιστεύουν ότι το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε είναι κοντά και μάλιστα μεταξύ της 22ας και της 28ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την έλλειψη τεκμηρίωσης, η πρόβλεψη έγινε τόσο δημοφιλής σε σημείο που ανάγκασε τη ΝASA να μιλήσει και να απορρίψει τη θεωρία ως μη βάσιμη.

«Η NASA δεν έχει στοιχεία ότι ένας αστεροειδής ή ένας κομήτης βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, οπότε η πιθανότητα μία ισχυρής σύγκρουσης είναι κάπως μικρή», δήλωσε ένας εκπρόσωπος και συνέχισε:

«Στην πραγματικότητα, με όσα μπορούμε να πούμε, κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν είναι πιθανό να συγκρουστεί με τη Γη οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα επόμενα εκατοντάδες χρόνια».

Από την μεριά του, ο ιερέας Efrain Rodriguez που είναι υπεύθυνος για τον πανικό που προκλήθηκε ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην πρόβλεψη μετά από ένα μήνυμα που δέχτηκε από το Θεό.

Σύμφωνα με αυτό, ένας αστεροειδής θα συγκρουστεί δίπλα στο Πουέρτο Ρίκο πυροδοτώντας μία σειρά από σεισμούς και τσουνάμι που θα καταστρέψουν την ανατολική ακτή ολόκληρης της Αμερικανικής Ηπείρου.


Σύμφωνα πάντως με όσους αναπτύσσουν τέτοια σενάρια, οι κυβερνήσεις των μεγαλύτερων κρατών στον κόσμο, γνωρίζουν ότι μία σύγκρουση θα συμβεί κάποια στιγμή και όπως υποστηρίζουν, κρατούν μυστική τη συγκεκριμένη πληροφορία ώστε να αποτραπεί ένας μαζικός πανικός και να βρουν χρόνο οι πλούσιοι και οι διάσημοι να προετοιμαστούν για το καταστροφικό γεγονός.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον επιταχυντή του Cern να είναι η αρχή του τέλους, επειδή, όπως λένε, φέρει πάνω του τον «αριθμό του κτήνους» το 666.


«Υπάρχει ένας αστεροειδής που γράφει το όνομά μας»

Παρά τη κατηγορηματική διάψευση από την πλευρά της NASA κάθε μίας από τις θεωρίες που θέλουν τη Γη να καταστρέφεται από μία σύγκρουση με ένα τεράστιο διαστημικό βράχο, υπάρχει και εκείνη η πλευρά, των ειδικών και των επιστημόνων που τονίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Ένας καθηγητής μάλιστα, ο Μπράιαν Κόξ, υποστηρίζει ότι «υπάρχει ένας αστεροειδής που έχει γραμμένο πάνω του το όνομά μας».

Ο ισχυρισμός του αυτός δεν είναι τυχαίος και βασίζεται στο γεγονός ότι τον περασμένο Μάρτιο ένας αστεροειδής που είχε το μέγεθος ενός λεωφορείου πέρασε ξυστά από τη Γη.

«Δεν τον είδαμε παρά μόνο στην έξοδό του, αλλά, αν ήταν λίγο πιο κοντά, θα μας είχε πιθανότατα αφανίσει», λέει.