ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Αναζητώντας την αλήθεια πίσω από δύο εξωγήινες φωτογραφίες

Δύο φωτογραφίες ενός νεκρού εξωγήινου έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Τρίτης στην ιστοσελίδα Be Witness πυροδοτώντας μεγάλη διαμάχη για τη γνησιότητά τους.

Υποτίθεται ότι απεικονίζουν έναν εξωγήινο, το σκάφος του οποίου συνετρίβη στη γη το 1947, στο περίφημο Συμβάν του Ρόσγουελ.

Τις ανακάλυψε ο δημοσιογράφος Adam Dew, ο οποίος αρνείται να μιλήσει στα ΜΜΕ χωρίς αμοιβή.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της γνησιότητας των ευρημάτων του υποστηρίζοντας ότι προέβη σε όλους τους τεχνικούς ελέγχους και ότι η Kodak χρονολόγησε τις εικόνες το 1947.

Και κάπως έτσι προσπαθεί να τις αξιοποιήσει εμπορικά μέσα από έναν ντοκιμαντέρ της Dew Media για την ανακάλυψή τους, η οποία υποτίθεται ότι έγινε στην Αριζόνα, σε μια συλλογή φωτογραφιών ενός ζευγαριού γεωλόγων, που όμως έχουν πεθάνει.Εξηγήσεις σαν του Pope, εξόργισαν και απογοήτευσαν τους απανταχού «ουφοκυνηγούς».

Ωστόσο, μια παράξενη σύμπτωση, δίνει ακόμα ένα επιχείρημα σε όσους υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.

Την ίδια ακριβώς ημέρα πριν από 20 χρόνια κυκλοφόρησε ένα φιλμ που επίσης απεικόνιζε την αυτοψία του εξωγήινου που έπεσε στη Γη κατά το Συμβάν του Ρόσγουελ.


Από την άλλη, ο πρώην αστροναύτης Edgar Mitchell, υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι γνήσιες και απεικονίζουν ένα είδος μικρόσωμου γκρι εξωγήινου.


Στο ίδιο μήκος κύματος ο Gary Heseltine του περιοδικού UFO Truth Magazine, υποστηρίζει ότι γνωρίζει τους εμπλεκόμενους και ότι δεν θα ρίσκαραν τη φήμη τους διακινώντας ψεύτικες φωτογραφίες για λίγα δολάρια.