ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Νέα απίστευτη θεωρία καθηγητή στα Σκόπια: Ο Θεός την ένατη μέρα δημιούργησε τους «Μακεδόνες» (Βίντεο)

Να θυμώσει κάποιος ή να γελάσει με την νέα απίστευτη θεωρία καθηγητή στα Σκόπια, σύμφωνα με την οποία την…ένατη μέρα της Δημιουργίας ο Θεός έφτιαξε τους Μακεδόνες (εννοώντας τους Σκοπιανούς!)….

Στο βίντεο που ακολουθεί του Vladislav Perunović, ο Αριστοτέλ Τέντοφ, καθηγητή μηχανικής στην πΓΔΜ, «εξηγεί» με βάση τη δική του φαιδρή δήθεν αρχαιολογική και ιστορική έρευνα πως η εμφάνιση του «μακεδονικού λαού» (των Σλάβων δηλαδή των Σκοπίων) αποτελεί Θείο Έργο και οι Σκοπιανοί πρέπει να λογίζονται ως ο εκλεκτός λαός του Θεού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Jadi Burek» το απόγευμα της 27ης Απριλίου στον τηλεοπτικό σταθμό SITEL.

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, μια ημέρα κατά την οποία ο Θεός δημιούργησε τις ψυχές, δημιούργησε το Στερέωμα και τη Γη, δημιούργησε τις ψυχές, τις έφερε μπροστά στον Ήλιο, για αυτό ο Ήλιος είναι τόσο σημαντικός για τους Μακεδόνες, ο Ήλιος έχει μια εκπληκτική δύναμη.

Αυτός (ο Θεός) δημιούργησε την εικόνα του ανθρώπου κατά την πέμπτη ημέρα, την έκτη ημέρα πήρε ένα κάθισμα να ξεκουραστεί.

Την ένατη ημέρα, … άρχισε… να δημιουργεί τους ανθρώπους, και κατά την ένατη ημέρα, δημιούργησε τους Μακεδόνες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μας συμπαθούν».


Πηγή