ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Μεξικό: Χαρίζεται στοιχειωμένη βίλα με «αιματοβαμμένο» παρελθόν!

Να απαλλαγεί από ένα στοιχειωμένο σπίτι, σκηνή μιας φρικιαστικής μαζικής δολοφονίας, επιθυμεί το τοπικό συμβούλιο μιας πόλης στο Μεξικό!

Χτισμένο από έναν πλούσιο επιχειρηματία, το ερειπωμένο ακίνητο στη μεξικανική πόλη Orizaba, νοτιοανατολικά της Βερακρούζ, ήταν κάποτε μια εντυπωσιακή βίλα, ωστόσο σύμφωνα με τους ντόπιους, οποιοσδήποτε περάσει πλέον μα νύχτα εκεί, δε θα θέλει να επιστρέψει από την τρομάρα του.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα φαντάσματα που κατοικούν σε αυτό!

Τα παραφυσικά φαινόμενα μάλιστα έγιναν πιο έντονα και πιο τρομακτικά μετά την αποτρόπαια δολοφονία ενός άνδρα και της οικογένειάς του από έναν ζηλότυπο υπηρέτη.

«Ήταν μια φοβερή τραγωδία. Ζούσε εκεί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, ενώ προσέλαβε και έναν υπηρέτη για να τους μαγειρεύει και να φροντίζει το σπίτι τους», ανέφερε μία τουριστική υπάλληλος, συμπληρώνοντας: «Τους ζήλευε για τον πλούτο τους, ενώ αφού σκότωσε όλη την οικογένεια δηλητηριάζοντας το φαγητό τους, σχεδίαζε να θάψει τα σώματά τους στον κήπο, αλλά πιάστηκε επ 'αυτοφώρω από ένα φίλο του θύματος, ο οποίος του επιτέθηκε και τον σκότωσε».

Για πολλά χρόνια, η βίλα παρέμενε άδεια, ωστόσο - σύμφωνα με τους χωρικούς - κατοικείται πια από τα φαντάσματα της δολοφονημένης οικογένειας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι προσπάθειες να πουληθεί έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα το τοπικό συμβούλιο να την προσφέρει πλέον δωρεάν σε όποιον είναι διατεθειμένος να έχει συγκάτοικους από τον άλλο… κόσμο!

«Όσοι κοιμήθηκαν σε αυτό, έπεσαν σε βαθύ ύπνο ξυπνώντας με ουρλιαχτά από τρομερούς εφιάλτες», υποστηρίζουν οι γείτονες.

Για τους ατρόμητους, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως το σπίτι σήμερα είναι ερείπιο, σκιά του… πολυτελούς εαυτού του…