ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Χαμένο Boeing: Το πρώτο βιβλίο με ανατρεπτική θεωρία για την εξαφάνισή του!

Το πρώτο βιβλίο για τη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και ακόμα αγνοείται η τύχη της, κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (19/05).

Σε αυτό μάλιστα υποστηρίζεται μια θεωρία που θέλει το αεροσκάφος να καταρρίπτεται κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων. Ατύχημα το οποίο συγκάλειψαν οι Αρχές.

Το βιβλίο με τίτλο: «Πτήση MH370-Το μυστήριο», το οποίο έγραψε ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας, Νάιτζελ Κόθορν, επικαλείται ανώνυμες πηγές, υποστηρίζοντας ότι δόθηκαν ψευδείς πληροφορίες στη δημοσιότητα, ώστε να επικεντρωθεί σε λάθος σημείο η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing 747, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό (18/05) δημοσίευμα η αυστραλιανή εφημερίδα The Sun Herald.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο New South Books του Σίδνεϊ, βασίζεται σε μαρτυρία του Νεοζηλανδού Μάικ Μακέι, ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην οποία εργαζόταν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους.

Ο Κόθορν συνδέει το γεγονός αυτό με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ - Ταϊλάνδης που διεξάγονταν στην περιοχή την εποχή εκείνη.

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αν η πτήση MH370 είχε καταρριφθεί κατά λάθος στη διάρκεια γυμνασίων με πραγματικά πυρά, «οι εμπλεκόμενοι θα είχαν κάθε λόγο να κρατήσουν τη σιωπή τους για το συμβάν».

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι αν βρεθεί το μαύρο κουτί του Μπόινγκ, τότε αυτό ενδέχεται να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος…