ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!! ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!!

Εδώ και πολύ καιρό, σε κύκλους παρασκηνιακούς και όχι μόνο, κυριαρχεί το μείζον θέμα: πού βρίσκεται το Μυστικό των Μυστικών, που θα αλλάξει τη ροή της ιστορίας και την πορεία της ανθρωπότητας! Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, μάλιστα και από διόλου τυχαίους διανοούμενους και συγγραφείς (π.χ. από τον Ουμπέρτο Έκο στο έργο του «Το εκκρεμές του Φουκώ», από τον Νταν Μπράουν στο πολύ πρόσφατο “Inferno” κτλ.). Ασφαλώς υπήρξαν και μερικές υπερβολές και φαντασιώσεις, που ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την Απόκρυφη Γεωπολιτική (που είναι περισσότερο τέχνη, παρά επιστήμη), κατ’ ουσίαν το περίφημο Μυστικό των Αιώνων δεν είναι παρά ένα ολόκληρο πλέγμα μυστηρίων, που όλα μαζί αποτελούν μία συναρπαστική ενότητα, όντως ικανή να αλλάξει άπαξ δια παντός τη μοίρα του κόσμου μας. Αυτά λοιπόν τα μυστήρια βρίσκονται διάσπαρτα σε σημεία-κλειδιά του πλανήτη και η ενοποίησή τους θεωρείται ότι προσδίδει απίστευτη δύναμη σε όποιον κατέχει τη μυστικιστική γνώση τους...

Ένα θέμα που υπάγεται στην ως άνω θεματική έχει να κάνει με τον περιβόητο τάφο του Μεγαλέξανδρου. Είναι γνωστό ασφαλώς ότι η επιστήμη δεν έχει ακόμη καταλήξει στο πού επακριβώς βρίσκεται το μέρος εκείνο, στο οποίο ετάφη ο μέγας βασιλεύς. Συνεπώς ο τάφος του Μακεδόνα στρατηλάτη αναζητάται ανάμεσα σε γεωγραφικές περιοχές της ευρύτερης περιοχής μας: π.χ. στην όαση Σίουα της Αιγύπτου (έρευνες της γνωστής αρχαιολόγου Λιάνας Σουβαλτζή, τις οποίες διέκοψε το δίδυμο Ααρών Αβούρι και Τούρκογλου-Βουβουζέλου, κατόπιν επιθυμίας της εβραϊκής κοινότητας Αιγύπτου), αλλά και τώρα τελευταία στην Αμφίπολη των Σερρών κτλ.

Για όλα τα παραπάνω έχουμε και εμείς ασχοληθεί και συγγράψει σχετικά. Για παράδειγμα, πρόσφατα αναφερθήκαμε στο θέμα, αποκαλύπτοντας τη συνωμοσία των Αβούρι (Ψευτοσημίτη) και Ευάγγελου Βουβουζέλου κατά της αρχαιολογικής ομάδας Σουβαλτζή τη δεκαετία του 1990, με εκτελεστικό όργανο τον «αείμνηστο» θολοκουλτουριάρη Κωστή Μοσκώφ. Επίσης, πήραμε θέση και για το θέμα των αποκαλύψεων του καλοκαιριού στην Αμφίπολη, πόσο μάλλον που ο γράφων παλαιότερα πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή εκείνη (περιλαμβάνονται στο έργο μας «Μυστηριακή Θράκη»).

Όμως... οι εξελίξεις τρέχουν! Με απίστευτο μάλιστα ρυθμό στο διεθνές παρασκήνιο, σε βαθμό τέτοιο που ο ερευνητής κυριολεκτικά να μην προλαβαίνει να τις μελετά!... Και όλα όσα συμβαίνουν δικαιώνουν πλήρως τις δικές μας τοποθετήσεις, όπως τις έχουμε εδώ και πολύ καιρό δημοσιοποιήσει, οι οποίες και αναδεικνύουν την περιοχή μας ως το επίκεντρο των συγκλονιστικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο! Βασική μας θέση: η Κωνσταντινούπολη θα αποτελέσει τον άξονα των φοβερών και τρομερών συμβάντων που θα αλλάξουν ριζικά τη μορφή του κόσμου!...


Ας δούμε λοιπόν σήμερα την πλέον προωθημένη πληροφορία, η οποία και μας έρχεται από την τουρκική αυτή μεγαλούπολη, την άλλοτε Βασιλεύουσα του Βυζαντίου. Μία πόλη, στην οποία σύντομα θα εγκατασταθεί στον «θρόνο» του ο νέος αυτοκράτορας της (κατά καθηγητή Κιτσίκη) Ενδιάμεσης Περιοχής, δηλ. μίας νέας Βυζαντινής αυτοκρατορίας! Το πρόσωπο αυτό καλείται μυστικιστικά ως «νεκραναστημένος» Ιωάννης Βατάτζης ή αλλιώς τοπικός διοικητής της περιοχής μας («ύπατος αρμοστής» της παγκόσμιας κυβέρνησης). Και αρκετοί είναι εκείνοι που διαισθάνονται ποιο είναι το πρόσωπο αυτό...

Ιδού λοιπόν η νέα μας πληροφορία, η οποία δίνει νέες διαστάσεις στο απίστευτο θρίλερ που παίζεται αυτή την ώρα στα παρασκήνια! Όλα ξεκίνησαν, όταν εκδόθηκε το νέο έργο του Αμερικανού συγγραφέα (πρόκειται περί υψηλόβαθμου τέκτονα, ο οποίος διοχετεύει κατάλληλα, με τη μορφή μυθιστορημάτων, πανάρχαιες τεκτονικές γνώσεις) Νταν Μπράουν, υπό τον τίτλο “Inferno”, δηλ. στα ελληνικά «Κόλαση». Το έργο αυτό το εμπνεύστηκε από το ομώνυμο κεφάλαιο της επικής «Θείας Κωμωδίας» του Ιταλού μυητικού ποιητή του μεσαίωνα Δάντη Αλιγκιέρι.

Στην πραγματικότητα ο Μπράουν συνέγραψε το εν λόγω έργο για έναν βασικά σκοπό: για να δώσει το «σύνθημα» ότι «Έφτασε η Ώρα» για να αρχίσει να βγαίνει στη φόρα η μεγάλη αποκάλυψη! Τι κρύβεται δηλ. μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη!!! Διότι θα πρέπει να είναι πράγματι κάτι το πολύ συγκλονιστικό εκείνο που βρίσκεται «καλά κρυμμένο» μέσα στο αιώνιο αυτό μνημείο της ανθρωπότητας, που ενώ κάποτε λειτούργησε ως χριστιανική εκκλησία και ως μουσουλμανικό τέμενος, σήμερα είναι μουσείο ενός μεικτού βυζαντινο-οθωμανικού μεγαλείου. [ΣΗΜ.: η Οθωμανική αυτοκρατορία δεν υπήρξε παρά συνέχεια του Βυζαντίου].

Πολύ «περιέργως» αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Νταν Μπράουν το καλοκαίρι που μας πέρασε (το έργο αναδείχτηκε και αυτό σε παγκόσμιο «μπεστ σέλλερ») συνέβησαν οι γνωστές αποκαλύψεις των ανασκαφών στην Αμφίπολη. Τυχαίο; Όχι βέβαια, όπως άριστα γνωρίζουν μυητικοί κύκλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό! Διότι ο κύριος σκοπός τόσο του νέου βιβλίου του Μπράουν όσο και του θορύβου που δημιουργήθηκε γύρω από τα αρχαία της Αμφίπολης είναι να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για την αποκάλυψη του Μεγάλου Μυστικού!...


Το Μυστικό των Μυστικών λοιπόν δεν είναι παρά «εκείνο» που βρίσκεται θαμμένο μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη! Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίες οι σχετικά πρόσφατες (το 2009) έρευνες Τούρκων και άλλων επιστημόνων στα... μπουντρούμια της Αγίας Σοφίας (!), δηλ. στις υπόγειες στοές κάτω του ναού, όπου και ανακαλύφθηκαν απίστευτα πράγματα!... Κάποια από αυτά βγήκαν τότε στη δημοσιότητα και συγκλόνισαν. Φαντάζεται λοιπόν κανείς πόσο θα συγκλονίσουν αυτά που έπεται να βγουν στη δημοσιότητα αργότερα και τα οποία οδηγούν στο Μεγάλο Μυστικό!

Και ποιο είναι τελικά το Μυστικό των Αιώνων; Ο... τάφος του Μεγαλέξανδρου, που βρίσκεται ΜΕΣΑ στην Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη!!! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι μυστικιστικοί εκείνοι κύκλοι, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τις τουρκικές και ξένες αρχαιολογικές-επιστημονικές ομάδες που εκτελούν τις σχετικές εργασίες (οι κύκλοι αυτοί χρηματοδοτούν τις έρευνες αυτές). Το πότε ακριβώς μεταφέρθηκε το πτώμα του Μεγαλέξανδρου στην Πόλη και πότε ετάφη στην Αγία Σοφία είναι κάτι για το οποίο οι απόψεις ποικίλλουν.

Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Μεγαλέξανδρος (ως βασιλιάς της Περσίας και διάδοχος του Δαρείου) όταν πέθανε, ή κατ’ άλλους δολοφονήθηκε από το εβραϊκό ιερατείο της Περσίας, βαλσαμώθηκε, προκειμένου να παραμείνει «άφθαρτος» στον χρόνο, σύμφωνα με τις δοξασίες της εποχής του ζωροαστρισμού. Το ταριχευμένο πτώμα του Προφήτη και Προδρόμου του Ιησού μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη πιθανώς κατά τον 4ο αιώνα μ.Χ.


Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν τις πλέον προωθημένες γνώσεις-πληροφορίες, που μόλις πριν από λίγο καιρό ακούστηκαν στο παρασκήνιο. Στα άδυτα των αδύτων, εκεί όπου κρίνεται η μοίρα της ανθρωπότητας. Εμείς βεβαίως, όπως πάντοτε, δημοσιοποιούμε αυτές τις πληροφορίες (ό,τι τέλος πάντων μπορεί προς το παρόν να ειπωθεί), σε μια συγκυρία μάλιστα καθόλου τυχαία: την ανάδυση στην Ελλάδα ενός νέου καθεστώτος (μετά την κατάρρευση της άθλιας Μεταπολίτευσης) και την ανάδειξη της Κωνσταντινούπολης ως κέντρου της νέας αυτοκρατορίας της περιοχής μας!