ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Περικύκλωση της Ελλάδας και από βορρά

Βγήκε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι η Τουρκία δημιούργησε... μυστική στρατιωτική βάση στη Νότια Αλβανία! Η οποία και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων εγκαταστάσεών της στη χώρα αυτή, όπως π.χ. ναυτικές βάσεις, στρατόπεδα κτλ. Κάποτε σίγουρα όλα αυτά που τώρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας φάνταζαν ως «επιστημονική φαντασία». Και εξαιρετικά λίγοι ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν. Έστω και αν είχε προϋπάρξει η κυπριακή τραγωδία του 1974 με την τουρκική εισβολή και η μόνιμη αμφισβήτηση των ελληνικών δικαίων στο Αιγαίο... Βέβαια, εμείς είχαμε αναφερθεί στο θέμα πρώτοι και έγκαιρα! Ήδη τους πρώτους μήνες του 2011 είχαμε δημοσιεύσει στην «Ε.Ω.» κείμενα και αναλύσεις μας, με τις πλέον προωθημένες πληροφορίες, όπου και κάναμε σαφή αναφορά στα τουρκικά επιθετικά σχέδια κατά της Ελλάδας. Είχαμε π.χ. αναφερθεί τόσο στο τουρκικό σχέδιο “Panopticum 2011” για ολική παρακολούθηση και έλεγχο της περιοχής μας, όσο και στην ύπαρξη ολόκληρης μυστικής βάσης των Τούρκων στην τοποθεσία Ξαμίλι (Εξαμίλια) της Νότιας Αλβανίας. Ήμασταν δηλ. 2 με 3 χρόνια μπροστά από τους άλλους, που μόλις τώρα άρχισαν να ανακαλύπτουν τα παραπάνω...

Αξίζει εδώ να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το περί “Panopticum 2011” κείμενό μας [«Ε.Ω.», 31 Ιανουαρίου 2012]: «Μέρος λοιπόν του προγράμματος ηλεκτρονικής και τεχνολογικής κυριαρχίας της Άγκυρας στην περιοχή (συνεργαζόμενη προφανώς με μια άλλη, ανώτερή της, παγκόσμια δύναμη...) αποτελεί το υπερφιλόδοξο πρόγραμμά της, υπό την επωνυμία “Panopticum 2011”, το οποίο και – με έναν ειδικό «ρυθμιστή» ανώτερης υφής που είναι ενσωματωμένος στο λογισμικό του– μπορεί και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τα πάντα στην ευρύτερη περιοχή, όντας έτσι ο Υπερ-ελεγκτής ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!!! Για λόγους δε εθνικής ασφαλείας κρίθηκε από τους ιθύνοντες νόες που εδρεύουν στην Άγκυρα και ελέγχουν τις κινήσεις του παρασκηνίου να «εξάγουν» αυτό το προηγμένο σύστημα ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»!

Επίσης, στο άρθρο μας όπου αποκαλύπταμε τη μυστική βάση των Τούρκων στη Νότια Αλβανία, ΜΟΝΟΙ και ΠΡΩΤΟΙ από όλους, αναφέρουμε και τα εξής [«Ε.Ω.», 4 Απριλίου 2011]: «Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας! Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» – όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς – καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”».

Ησαΐας Κωνσταντινίδης