ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Οι συνωμοσίες... πίσω από τα μυστήρια του πλανήτη Άρη!!! (Βίντεο)

Σάιμον Μπάτλελ δημοσιογράφος: Πιστεύουμε ότι η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη έγινε το 1962 επίσης πιστεύουμε ότι υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος απόκρυψης των αληθινών συνθηκών που επικρατούν στον Άρη, που φαίνονται να είναι ευνοϊκές για την ανθρώπινη ζωή. Oι προσπάθειες που γίνονται για να πεισθεί ο κόσμος για το αντίθετο δείχνει ότι κάποια σκευωρία υπάρχει: Στις 29 Σεπτέμβρη 1977 σε συνέδριο για τα οφέλη από το διάστημα ο Δρ Τζέραρντ O'Neill, είχε αναφέρει ότι "έχουμε την τεχνολογία και η αποστολή στον Άρη είναι πραγματοποιήσιμη σήμερα".

Ο Δ O'Neill και οι Johnson και Holbrow ήταν κορυφαίοι στον σχεδιασμό αυτόνομων εγκαταστάσεων με συνθήκες διαβίωσης ίδια με την Γη ,μακριά της Γης! Ο Δρ Ο Νηλ εργαζόταν 7 χρόνια (1970), σε σχέδιο μετανάστευσης ανθρώπων σε αυτόνομες μονάδες στο διάστημα. Οι μονάδες θα αποτελούντο από κοίλους γιγαντιαίους τροχούς και στο εσωτερικό θα υπήρχαν μικρά οικοσυστήματα.

Η λεγόμενη "διαρροή εγκεφάλων" το 1970-80 δεν ήταν δημιούργημα φαντασίας ήταν γεγονός, πολλοί κορυφαίοι επιστήμονες που είχαν σχέση με τίς λεγόμενες φουτουριστικές επιστήμες είχαν χαθεί, μόνοι ή με της οικογένειες τους. Άρθρα εφημερίδων της εποχής 1980- 82 όπως και μεγάλη ελληνική εφημερίδα δημοσίευαν ρεπορτάζ για της μαζικές ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων που είχαν σχέση με προγράμματα (τύπου) αποίκιση σελήνης και Άρη. Οι άνθρωποι που χάθηκαν είχαν ειδικότητες, βιολογίας γεωλογίας ύδρο-γεωπονικής, φυσικής, μηχανολογίας, ηλεκτρονικής, μετεωρολογίας ιατρικής και διοικητικών υπηρεσιών.


Πηγή