ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Στενογράφος που ουρλιάζει για τον Χριστό και κατά των Ελευθερομασόνων στο Κογκρέσο (Βίντεο)

Το κλείσιμο της αμερικανικής κυβέρνησης δοκίμασε τα νεύρα πολλών ανάμεσα σε αυτούς και μια στενογράφο του Κογκρέσου, η οποία κατά την κρίσιμη συνεδρίαση για το χρέος, άρπαξε το μικρόφωνο και κατήγγειλε τους Μασόνους. Με κραυγές για τον Χριστό και κατά των Ελευθερομασόνων μία στενογράφος προκάλεσε χάος στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την αποφυγή της χρεοκοπίας των ΗΠΑ. Ο λόγος για την Dianne Reidy η οποία ανέβηκε στο βήμα, την ώρα που η αίθουσα ήταν γεμάτη γερουσιαστές, μετά την κρίσιμη ψηφοφορία.

Η ασφάλεια του κτιρίου κινήθηκε άμεσα για να την "μαζέψει" την ώρα που οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η γυναίκα συνέχισε να φωνάζει μέχρι τη στιγμή που οι πράκτορες την έβαλαν μέσα σε ένα από τα ασανσέρ του κτιρίου.



Μεταξύ των όσων είπε, μπορεί κανείς να ακούσει τα παρακάτω:

"Αυτός δεν θα γελοιοποιηθεί. Δεν θα γελοιοποιηθεί -μην με ακουμπάτε- δεν θα γελοιοποιηθεί ... Η μεγαλύτερη απάτη εδώ μέσα είναι ότι αυτό εδώ δεν είναι ένα έθνος υπό το θεό. Ποτέ δεν ήταν. Και αν ήταν δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Δεν θα μπορούσε ... Το Σύνταγμα δεν θα είχε συνταχθεί από τους μασόνους. Αυτοί εναντιώνονται στο θεό. Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο αφέντες. Δοξάστε τον θεό. κύριε Ιησού Χριστέ. Δοξάστε τον Ιησού".