ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ερπετοειδής - Φαντασία η πραγματικότητα;

Σε γενικές γραμμές η συνωμοσία των ερπετοειδών λέει ότι υπάρχουν ερπετοειδή που διατηρούν ανθρώπινη μορφή και σαν σκοπό τους έχουν τον έλεγχο της ανθρωπότητας.. Επίσης άλλα ονόματα που τους συναντάμε είναι οισαυροειδής και δρακονιανοί, κυκλοφορούν χιλιάδες βίντεο τα οποία υποτίθεται ότι τους δείχνουν να αποκαλύπτονται on camera, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ηθοποιοί, μέλη της βασιλικής οικογένειας κλπ.. βίντεο όμως που δεν πείθουν για την γνησιότητα τους.. Μέσα σε όλο αυτό το κυνηγητό των ερπετοειδών υπάρχουν διάφορες και αντικρουόμενες απόψεις.. Δεν στέκομαι στην άποψη που λέει ότι οι ερπετοειδής δεν υπάρχουν και όλα είναι απλά φαντασία,άλλωστε το βάρος της απόδειξης το φέρουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι κάτι υπάρχει... όπως γίνεται πάντα... παραδόξως όμως αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με την θρησκεία καθώς τα πάντα πρέπει να αποδεικνύουν την ύπαρξη τους εκτός του μεγαλοδύναμου... κλείνω τη παρένθεση και επιστρέφω στο θέμα..

Ας δούμε όμως τις απόψεις όσων πιστεύουν στη ύπαρξη τους καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι ερπετοειδής είναι κακοί,υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη που δεν τους θέλει να είναι έτσι όπως μας τους παρουσιάζουν. Ερπετοειδή όντα συναντάμε παντού μέσα στην ιστορία και σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς,από τους Αζτέκους μέχρι την Κίνα ενώ οι προθέσεις τους ποικίλλουν, σε γενικές γραμμές όμως όλες οι θεωρίες συνωμοσίας συγκλίνουν στο ότι υπάρχει μια φυλή ερπετοειδών και κρύβονται στη γη..

Ο Zecharia Sitchin,διατυπώνει τη θεωρία του και πιστεύει ότι η ανθρωπότητα στην μορφή την οποία την γνωρίζουμε τώρα είναι προιόν εξωγήινων, των Ανουνάκι, οι οποίοι ήλθαν στη γη χιλιάδες χρόνια πριν και δημιούργησαν τους Νεφελίμ διασταυρώνοντας τα γονίδια τους με τα γονίδια του Homo Erectus. Σκοπός των Νεφελίμ ήταν να μαζεύουν τον ορυκτό πλούτο από την Αφρική. Τα στοιχεία του τα βασίζει σε εδάφια της Βίβλου αλλά και της μετάφρασης της γλώσσας των Σουμερίων την οποία αποκρυπτογράφησε ο ίδιος.. Ο Zecharia Sitchin δεν αναφέρει πουθενά ότι οι Ανουνάκι ήταν ερπετοειδής αλλά και δεν διατυπώνει καμία θεωρία συνωμοσίας..

Η θεωρία για το ότι οι Ανουνάκι ήταν ερπετοειδής ανήκει αποκλειστικά στον μεγαλύτερο συνωμοσιολόγο όλων των εποχών τον David Icke ο οποίος βασίστηκε στην θεωρία του Zecharia Sitchin περί Ανουνάκι και δημιουργίας των Νεφελίμ αλλά αλλάζει τον σκοπό τους και λέει ότι οι Νεφελίμ δημιουργήθηκαν με σκοπό να επικρατήσουν επάνω στη γη έναντι της ανθρωπότητας..

Η πεποίθηση ότι οι ερπετοειδής ζουν υπογείως προέρχεται μάλλον από τις έρευνες του G.Warren Shuffell ο οποίος το 1933 στην προσπάθεια του να ανακαλύψει πολύτιμα μέταλλα μέσα στη γη με τη χρήση ειδικού μηχανήματος ανακάλυψε ένα δίκτυο από σήραγγες και πίστευε ότι ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου υπόγειου δικτύου που ενδεχομένως οδηγούσε σε κάποιον κρυμμένο πολιτισμό,στην πεποίθηση του αυτή ρόλο έπαιξε και η συνάντηση του με ένα Ινδιάνο Χόπι ο οποίος ενημέρωσε τον Shuffell για έναν μύθο της φυλής του ο οποίος μιλάει για μια κρυφή φυλή, τους ανθρώπους-σαύρες..
Το 1934 και με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης ξεκινάει τις ανασκαφές του αλλά το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε καθώς δεν σημειώθηκε καμία πρόοδο στις έρευνες του..

Ας δούμε τις τρεις επικρατέστερες θεωρίες για την προέλευση των ερπετοειδών.

Η πρώτη θεωρία λέει ότι προέρχονται από το διάστημα και ότι όταν το σύμπαν δημιουργήθηκε αποτελούταν από διάφορες φυλές οι οποίες υπήρχαν σε διάφορες διαστάσεις και εμφάνιζαν διαφορετικές ψυχικές και σωματικές ιδιότητες. Μία από αυτές τις φυλές ζούσε στον αστερισμό του Ωρίωνα και ήταν πνευματικές οντότητες χωρίς φυσικά σώματα και γι'αυτό το λόγο αποφάσισαν να πάρουν μορφή πλασμάτων ερπετόμορφων ώστε να υπάρχουν και με υλική υπόσταση. Άλλη άποψη που συνδέεται επίσης με την εξωγήινη προέλευση τους θέλει τους ερπετοειδής να κατάγονται από το Αλφα του δράκοντος, ένα πλανητικό σύστημα μέσα στον αστερισμό του Δράκοντος.. Κάπου εδώ ο David Icke λέει ότι η φυλή αυτή ήρθε στη γη και ότι η δική τους μορφή διασπάστηκε και δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν και έτσι διείσδυσαν στους ανθρώπους όπου και τους χρησιμοποιούν για να επιβιώσουν στο πλανήτη και ότι αυτή η φυλή κυβερνάει το πλανήτη...

Η δεύτερη θεωρία λέει ότι οι ερπετοειδής δεν είναι εξωγήινης προέλευσης αλλά γήινης και μάλιστα είναι προιόν της εξέλιξης των δεινοσαύρων και δεδομένου της φυσικής τους προέλευσης δεν σημαίνει ότι είναι και απαραίτητα κακοί καθώς εκδηλώνουν συμπεριφορές ίδιες με των ανθρώπων, όπως δηλαδή υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι έτσι υπάρχουν και καλοί και κακοί ερπετοειδής..

Φτάνουμε στην τρίτη θεωρία που παντρεύει τις δύο προηγούμενες,τι λέει αυτή η θεωρία; Μα τι άλλο υπάρχουν και γήινα και εξωγήινα ερπετοειδή, τα ερπετοειδή που αναπτύχθηκαν στη γη ήταν καλοπροαίρετα σε σύγκριση με τα ερπετοειδή του αστερισμού του Δράκοντος οι οποίοι επιτέθηκαν στους γήινους ερπετοειδής με σκοπό την εξαφάνιση τους καθώς οι γήινοι ερπετοειδής άρχισαν να αναπτύσσουν τεχνολογία και οι εξωγήινοι ερπετοειδής τους θεώρησαν απειλή.. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να μειωθεί η μάζα των ερπετοειδών της γης και θεωρούν ότι απόγονοι εκείνων των ερπετοειδών είναι οι χελώνες και οι αλιγάτορες αλλά έχουν και μια κρυφή πεποίθηση ότι δεν εξαφανίστηκαν όλοι οι γήινοι ερπετοειδής και κρύφτηκαν κάτω από την γη περιμένοντας και πάλι την στιγμή που θα κυριαρχήσουν και πάλι στην γη..

Τη θεωρία συνωμοσίας των ερπετοειδών την διατύπωσε και την εκτόξευσε ο David Icke βασιζόμενος πάνω στην θεωρία περί έλευσης των Ανουνάκι στη γη, την οποία διατύπωσε πρώτος ο Zecharia Sitchin, ο οποίος δεν λέει όμως ότι οι Ανουνάκι είναι ερπετοειδής.. Πως γίνεται αυτός που μίλησε πρώτος για τους Ανουνάκι να μην αναφέρει ότι είναι ερπετοειδής; Μήπως επειδή δεν ήταν;;
Αποδείξεις επί της ουσίας των όσων λέγονται για τους ερπετοειδής δεν υπάρχουν,άρα έγκειται στην θέληση του καθενός τι θα πιστέψει και τι όχι... Δεν είναι απαραίτητα κακό να διαβάζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας, κακό είναι να ταυτιζόμαστε με αυτές..

Πηγή