ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

UFO «συνοδεύουν» γήινα αεροσκάφη (Βίντεο)

Μάρτυρας μιας απίστευτης σκηνής που απεικονίζει αερομαχία μεταξύ άγνωστης προέλευσης σκαφών που κινούνται με ασύλληπτες ταχύτητες, έγινε ένας επιβάτης μιας... πτήσης πολιτικού αεροσκάφους που έτυχε να βιντεοσκοπεί έξω από το φινιστρίνι με το κινητό του! Συμπτωματικά, κατέγραψε μια εικόνα που επιβεβαιώνει ότι ανώτεροι πολιτισμοί από άλλους κόσμους όχι απλώς επισκέπτονται τη Γη, αλλά έχουν μεταφέρει ακόμη και τις συγκρούσεις τους σε αυτήν!


Το εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας σκάφος που φαίνεται στην εικόνα, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα γήινα. Το στιγμιότυπο εκτυλίσσεται αστραπιαία, αλλά είναι σαφές ότι πετά με αδύνατη για τα ανθρώπινα σκάφη ταχύτητα και πολύ κοντά στο επιβατηγό αεροσκάφος. Τόσο, που θα μπορούσαν κάλλιστα να συγκρουστούν!

Ένα άλλο σκάφος, με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα εμφανίζεται ξαφνικά να το προσπερνά, πιθανότατα για να αποτρέψει το ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης, ή ίσως μιας πτώσης του μυστηριώδους σκάφους σε κατοικημένη περιοχή!



Οι… συνοδείες γήινων σκαφών από άλλα, άγνωστης προέλευσης, αποτελούν πια καθημερινά φαινόμενα! Στις 29 Ιανουαρίου στο Τορίνο, έναBoeing 747 έκανε αεροψεκασμούς –τα γνωστά chemtrails- με ταχύτητα 913 χλμ/ώρα. Ξαφνικά, δυο σφαιροειδή φωτεινά αντικείμενα μικρού μεγέθους το προσπέρασαν σαν… σταματημένο με απίστευτη για τα ανθρώπινα δεδομένα ταχύτητα, το ένα από τη μια πλευρά και το άλλο από την άλλη και χάθηκαν στον ουρανό, όπως φαίνεται στο βίντεο!

Στο τέλος του ίδιου βίντεο, υπάρχει ένα υλικό από πτήση του διηπειρωτικού αεροσκάφους Concordτο 1976. Ένα σφαιρικό αντικείμενο που φαίνεται να το ακολουθεί με την ίδια ταχύτητα, ανεβοκατεβαίνει ταυτόχρονα σαν… ασανσέρ παρατηρώντας την άτρακτο του αεροσκάφους!




Κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το Σαν Αντόνιο με προορισμό το αεροδρόμιο Port Aransas στο Τέξας, ο πιλότος Eddie Miles φωτογράφησε στις 17 Μαρτίου ένα παράξενο αντικείμενο που δεν το είχε δει αμέσως, αλλά εμφανίστηκε αργότερα όταν κοίταξε τις φωτογραφίες του!



Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), εμφανίζονται πλήθος άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν προς κάθε κατεύθυνση γύρω από τη Γη. Και οι εμφανίσεις είναι εκατοντάδες!



Σε μια καταπληκτική αυτή φωτογραφία που προέρχεται από υλικό το οποίο έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η ίδια η NASA, ο φακός έχει «αιχμαλωτίσει» τρία UFO που εμφανίζονται πάνω από τη Γη στο διάστημα, σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους, με το πρώτο να είναι μακρύ και κυλινδρικό –ενδεχομένως μητρικό σκάφος- και τα άλλα δυο δισκοειδή.



Αλλά και οι διαστημικές αποστολές της Κίνας είχαν ανάλογες εμπειρίες. Το οπτικό υλικό που κατέγραψε ο μη επανδρωμένος διαστημικός σταθμός Tiangong-1 το 2011 κατά τη διάρκεια της αποκόλλησης του επίσης μη επανδρωμένου σκάφους Shenzhou-8, δείχνει ένα δισκοειδές φωτεινό αντικείμενο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους. Αφού τα προσπερνά, επιστρέφει ξανά για να τα παρατηρήσει!



Φαινόμενα όπως αυτά, καταγράφονται εκατοντάδες καθημερινά. Η παρουσία των UFO στον μικρό μας πλανήτη γίνεται όλο και πιο πυκνή, αλλά ταυτόχρονα και πιο εμφανής. Ίσως, λοιπόν, ήρθε η ώρα η συνύπαρξη αυτή να πάψει να αγγίζει τα όρια του παιδικού… κρυφτού!