ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η κρυφή όψη της Σελήνης

Ο τέλειος σχεδιασμός του σκηνικού που ζούμε! Το σκηνικό του θεάτρου. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ...  Η σελήνη περιστρέφεται αντίθετα από την τροχιά που διαγρέφει γύρω από την γη. δηλαδή εαν περιστρέφεται αριστερόστροφα γύρω από την γη, τότε γύρω από τον εαυτό της γυρίζει δεξιόστροφα. Για την κατανόηση του άνωθεν, θα βοηθηθείται με τα κάτωθι παραδείγαμτα, σε περίπτωση αδυναμίας κατανόησης:

1. Η σελήνη είναι σαν έχει εμπλακεί με "φανταστικά" γρανάζια με την γη, στο οποίο όμως εκείνη μέσα στον ομφαλό του γραναζιού να ολισθαίνει.

2. πάρτε δυο ποτήρια. το ένα είναι η γη. το άλλο σημαδέψτε το στην μια μεριά. αυτή η μεριά θα πρέπει να δείχνει πάντοτε την γη. βάλτε το δακτυλό σας πάνω στο ποτήρι το οποίο είναι σημαδεμένο και αναπαριστά την σελήνη. το δακτυλό σας, ενώ μετακινείται το ποτήρι γύρω από το σταθερό ποτήρι που αναπαριστά στο κέντρο την γη, είναι σταθερό (το δάκτυλο που αναπαριστά τον κάθετο άξονα της σελήνης δεν ,μπορεί να γυρίσει, εκ φύσεως) . αυτό που θα διαπιστώσετε είναι να γυρίζει το ποτήρι (σελήνη) γύρω από το δάκτυλο σας, δηλαδή τον άξονα της.

φοβερό.

Κάποιος κατ' εμε, σύμφωνα με τις δικές μου γνώσεις, συντηρεί την κνηση αυτή, ανέπαφη.

ούτε οι νεφελίμ την συτνηρούν ούτε αυτοί .... που την κατοικούν.