ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Μουσουλμανική οικογένεια στη Μ. Ανατολή: Μας εμφανίστηκε ο Ιησούς με ένα συγκεκριμένο...μήνυμα!

"Ο Ιησούς κινείται σε αυτά τα έθνη της Μέσης Ανατολής"

Ο Tyler Connell με το Πρόγραμμα Ekballo έχει περιοδεύσει σε διάφορες πανεπιστημιουπόλεις στις ΗΠΑ, μοραζόμενος ιστορίες και βίντεο από το πιο πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, όπου τεκμηριώνεται μια δραματική κίνηση του Θεού μεταξύ των μουσουλμάνων, ιδιαίτερα στους πρόσφυγες, όπως αναφέρει το ekklisiaonline.

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο ίδιος και η ομάδα του επισκέφθηκαν πανεπιστήμια όπως τα Harvard, MIT, Iowa State, Clemson, και το Πανεπιστήμιο της Georgia. Αυτό πυο συμπερασματικά διαπιστώνει ο Connell και μοιράζεται με τους φοιτητές είναι πως "Ο Ιησούς κινείται σε αυτά τα έθνη της Μέσης Ανατολής".

Η πρώτη του ταινία-ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ιεραπόστολου ονόματι Δανιήλ (του οποίου το όνομα έχει αλλάξει για λόγους ασφαλείας. Πριν από δύο χρόνια ο Δανιήλ μετακόμισε στη Μέση Ανατολή για να βοηθήσει με τους πρόσφυγες από τη Συρία.

"Θα πάμε σπίτι σε σπίτι και θα επισκεφθούμε αυτές τις μουσουλμανικές οικογένειες και θα καθίσουμε μαζί τους και θα μιλήσουμε μαζί τους , θα μάθουμε τα ονόματά τους, τις ιστορίες τους. Κι όταν θα χτίσουμε εμπιστοσύνη θα ανοίξουμε το Ευαγγέλιο" αναφέρει.

Ένα απόγευμα ο Δανιήλ μπήκε σε μια λευκή σκηνή με μια οικογένεια οκτώ ατόμων μέσα. "Γεια είμαι ο Daniel και είμαι εδώ για να σας πω για τον Ιησού", είπε.

Σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένος για την αντίδρασή τους. "Η οικογένεια φρίκαρε, κοιτάχτηκαν, σχεδόν άσπρισαν. Ο πατέρας ήταν ενθουσιασμένος, και φώναζε".

Ο Daniel αναρωτήθηκε τι συνέβη...

Ο διερμηνέας εξήγησε ότι τη νύχτα πριν από την επίσκεψη του Ντάνιελ όλη η οικογένεια καθόταν στην σκηνή και ένας άνδρας στα λευκά άνοιξε την πόρτα από την σκηνή τους και στάθηκε στην είσοδο. Ο άνθρωπος έλαμπε...

"Γεια σας, το όνομά μου είναι ο Ιησούς και στέλνω έναν άνθρωπο αύριο με το όνομα Δανιήλ να σας πει περισσότερα για μένα." είπε σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια και μετά εξαφανίστηκε...

Ο πατέρας της οικογένειας ήταν ένα μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. "Γνώριζε από αιματοχυσία. Ήταν ένας ευσεβής μουσουλμάνος. Αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του συχνάζουν σε υπόγειες εκκλησίες".