ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Placebo Effect: Πώς O Bruno Klopfer Θεράπευε Τον Καρκίνο Με Τη Βοήθεια Αποσταγμένου Νερού!!!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την αυτογνωσία. Ήρθε η στιγμή που έχουμε φτάσει στο σημείο όπου μπορούμε να θεραπεύσουμε οποιαδήποτε ασθένεια... με τη βοήθεια των δικών μας σκέψεων. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν φαντασία, αλλά είναι πραγματικότητα. Το Placebo χρησιμοποιείται με επιτυχία στην ιατρική, ίσως και σκόπιμα, ίσως όχι, αποδεικνύοντας ότι οι σκέψεις μας μπορούν να υλοποιηθούν με θετικό τρόπο.

Placebo είναι το ανάλογο της πραγματικής φαρμακευτικής και δεν έχει παρενέργειες. Οι ασθενείς πιστεύουν ότι το εικονικό φάρμακο είναι το πραγματικό φάρμακο και πολύ συχνά πηγαίνουν καλά χωρίς να λαμβάνουν καμία πραγματική φαρμακευτική αγωγή. Αυτό είναι γνωστό ως το φαινόμενο placebo .

Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιεί το εικονικό φάρμακο για τη διερεύνηση του πραγματικού αποτελέσματος των νεοαποκτηθέντων φαρμάκων πριν από την αποδέσμευση τους στην αγορά. Ωστόσο, πολλοί επιστήμονες εξακολουθούν να ερευνούν το φαινόμενο placebo. Αυτό το φαινόμενο είναι ενδιαφέρον, επειδή παρακινεί τους επιστήμονες να διερευνήσουν τις αληθινές ικανότητες του ανθρώπινου σώματος. Η έρευνά τους έδειξε ότι θαυματουργές αναρρώσεις από ανίατες ασθένειες συμβαίνουν χωρίς φάρμακα όταν οι ασθενείς έχουν πίστη στην ανάκαμψη.

Ωστόσο, το φαινόμενο placebo είναι συναρπαστικό, όχι μόνο για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τον ιατρικό τομέα, αλλά και προσωπικά, για κάθε έναν από εμάς. Ενώ πολλοί δίνουν βάση στην πιο σημαντική χρήση του φαινομένου placebo, όπως την ικανότητα του σώματος να ανακάμπτει από ασθένειες και τραυματισμούς, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αυτήν την τεράστια ψυχική δύναμη σε άλλους τομείς της ζωής μας. Με τη βοήθεια του εικονικού φαρμάκου, όχι μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να αναρρώσει από διάφορες ασθένειες, αλλά επίσης να αξιοποιήσουμε αυτές τις ψυχικές δυνάμεις και να τις εφαρμόσουμε στην εκπαίδευση, την απασχόληση, τις επιχειρήσεις, τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, και πολλούς άλλους τομείς. Για την εφαρμογή αυτής της αρχής στην προσωπική μας ζωή, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το φαινόμενο.

ΠΏΣ Ο BRUNO KLOPFER ΘΕΡΆΠΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ ΧΩΡΊΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΑΓΩΓΉ

Το 1950 υπήρξε ένα νέο φάρμακο αναπτύχθηκε με την ονομασία Krebiozen. Οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν απίστευτα για αυτό, ως η θεραπεία του καρκίνου που όλος ο κόσμος περίμενε. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση και η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εξέταζαν το φάρμακο. Ένας από τους γιατρούς που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν ο φυσιολόγος, Bruno Klopfer.

Ο Γιατρός Bruno Klopfer τον ασθενή του, κ. Wright, ο οποίος είχε προχωρημένο καρκίνο των λεμφαδένων. Όταν έμαθε για τα πειράματα των AMA και FDA με το Krebiozen , ζήτησε να να λάβει μέρος . Ο κ. Wright είχε περάσει πολλές ανεπιτυχείς θεραπείες και δεν είχε ακόμη πολύ χρόνο ζωής. Ο λαιμός, οι μασχάλες, το στήθος, το στομάχι, και η βουβωνική χώρα ήταν γεμάτα όγκους τόσο μεγάλους όσο ένα πορτοκάλι, για να μην αναφέρουμε την φρικτή κατάσταση των νεφρών και του σπλήνα.

Ακόμη και αν η μελέτη για το Krebiozen δεν ολοκληρώθηκε και θα μπορούσε να ήταν μοιραία για τον ασθενή, ο Δρ Klopfer χορήγησε σε ενέσιμη μορφή, στον κ. Wright, μία δόση από αυτό. Ήταν πολύ ανήσυχος στη σκέψη ότι αυτή η "θεραπεία" θα μπορούσε να σκοτώσει τον ασθενή του.

Μετά από λίγες μέρες, ο κ. Wright σηκώθηκε από το κρεβάτι και ήταν σε θέση να περπατήσει . Ήταν ένα θαύμα! Οι όγκοι του ήταν δύο φορές μικρότεροι! Ακόμη και η ισχυρότερη ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία δεν θα μπορούσε να να προκαλέσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όταν ο κ. Wright πήγε αρχικά στο νοσοκομείο, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να ζήσει χωρίς τη μάσκα οξυγόνου, αλλά τώρα, δέκα ημέρες μετά την έκχυση του Krebiozen , έφυγε από το νοσοκομείο ως ένας απολύτως υγιής άνθρωπος χωρίς ίχνος καρκίνου. Όταν ο κ. Wright γύρισε πίσω στο σπίτι του από το νοσοκομείο, ήταν σε θέση να πιλοτάρει το δικό του αεροπλάνο σε ύψος 3 χιλιόμετρων.

Ήταν απόλυτα υγιής για δύο μήνες, όταν ο Τύπος άρχισε να δημοσιεύει άρθρα σχετικά με το πώς το Krebiozen δεν ήταν αποτελεσματικό ως θεραπεία του καρκίνου. Όντας ένα αναλυτικό πρόσωπο που ενδιαφερόταν για την επιστήμη, ο κ. Wright έπεσε σε κατάθλιψη. Τελικά, ο καρκίνος επέστρεψε και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά, ο Δρ Bruno Klopfer αποφάσισε να δοκιμάσει ένα ψυχολογικό πείραμα. Είπε στον ασθενή του ότι τα άρθρα είχαν βασιστεί σε μια αναποτελεσματική έκθεση του Krebiozen και ότι είχε μια νέα φόρμουλα, η οποία ήταν υψηλότερης ποιότητας, πολύ συγκεκριμένη και πιο αποτελεσματική. Ο κ. Wright ήταν πολύ ευτυχής με τα καλά νέα και έτσι πήρε μία δόση μέσω ένεσης της νέας θεραπείας . Αλλά αυτή τη φορά ήταν εικονικό φάρμακο, αποσταγμένο νερό. Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά και πάλι! Ο κ. Wright πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο απόλυτα υγιής.

Δυστυχώς, μετά από δύο μήνες, η American Medical Association κυκλοφόρησε ένα επίσημο άρθρο, τέλος, που ανέφερε ότι η ολοκλήρωση της μελέτης του Krebiozen έδειξε ότι δεν αποτελούσε μια αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου. Οι πληροφορίες εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα και είχαν τεράστια επίδραση στην κ. Wright. Ο καρκίνος επέστρεψε και πέθανε μέσα σε δύο ημέρες.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ: ΥΠΌΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΠΕΠΤΊΔΙΑ

Τα συναισθήματά μας είναι στενά συνδεδεμένα με το ενδοκρινικό σύστημα. Για παράδειγμα, ο φόβος είναι συνδεδεμένος με την αδρεναλίνη. Όταν είμαστε φοβισμένοι ή ανήσυχοι για κάτι, η αδρεναλίνη απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματός μας. Αντίθετα, όταν είμαστε ήρεμοι και δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν υπάρχει αδρεναλίνη στο σύστημά μας. Τα συναισθήματα και οι ορμόνες βρίσκονται σε ισορροπία.

Ό, τι σκεφτόμαστε, οι σκέψεις μας μετατρέπονται σε χημικές αντιδράσεις. Ο υποθάλαμος είναι υπεύθυνος για αυτό. Βρίσκεται κάτω από το θάλαμο , ακριβώς πάνω από το στέλεχος του εγκεφάλου. Οι Liberins (ορμόνες), επίσης γνωστές ως απελευθερωμένες ορμόνες, είναι μια ουσία που ρυθμίζει την απελευθέρωση της ορμόνης, γοναδοτροπίνης (ή ορμόνες γλυκοπρωτεΐνης) στην υπόφυση του αδένα. Η υπόφυση είναι ένας από τους πιο σημαντικές αδένες στο ανθρώπινο σώμα. Τα νευρικά κύτταρα του υποθάλαμου σχηματοποιούν αυτές τις ορμόνες και εργάζονται ως δέκτες των νευροπεπτίδιων , τα οποία είναι μικρές πρωτεΐνες όπως τα μόρια που βοηθούν τους νευρώνες να επικοινωνούν μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, μετά από τη λήψη ενός σήματος από άλλα μέρη του εγκεφάλου με τη βοήθεια των νευροπεπτίδιων, ο υποθάλαμος αλλάζει την έκκριση των ορμονών στην υπόφυση και ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου, πείνας, θερμοκρασίας του σώματος, κλπ. Επίσης ρυθμίζει τα επινεφρίδια, το καθεστώς λειτουργίας της καρδιάς και των πνευμόνων μας, και αυτό έχει άμεση επίδραση στο πεπτικό και το κυκλοφορικό σύστημα.

Τα Νευροπεπτίδια συνδέουν άμεσα τις σκέψεις μας με το σώμα μας. Με τη βοήθειά τους, τα ανθρώπινα σώματα γίνονται ένα ενωμένο και τέλειο σύστημα που είναι σε θέση να εναρμονιστεί, να θεραπεύσει, και ακόμη και αναπλαστεί.

Και αντίστροφα, το σύστημα αυτό της συναισθηματικής και χημικής ισορροπίας μπορεί να προκαλέσει σε κάθε πρόσωπο που έχει αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό του ή τους άλλους καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια . Φαίνεται ότι μερικές φορές, η φύση, χρησιμοποιώντας ακόμη και βίαιες μεθόδους, ισορροπεί τέλεια το ανθρώπινο είδος, δίνοντας ασθένειες σε όλους όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τη ζωή τους.

12 ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΝΟΥΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΌΣ

Είμαι μία τέλεια και εκπληκτικά περίπλοκη δομή, την οποία ακόμα και το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει.

Δεν χρειάζομαι τίποτα. Έχω την αφθονία των πάντων, ακόμη και αν πολύ συχνά δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Ξέρω ότι οι σκέψεις μου υλοποιούνται, γι'αυτό πρέπει να είναι μόνο θετικές.

Είμαι πλούσιος. Έχω ό, τι χρειάζομαι και όσα χρειάζομαι τη κάθε στιγμή.

Όλοι οι άνθρωποι είναι εκπληκτικά και λαμπερά όντα βαθιά μέσα τους, πιστεύω σε αυτούς.

Δεν μου ανήκει τίποτα, έτσι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να χάσω.

Είμαι ευγνώμων για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου. Με βοηθούν να γίνω ο εαυτός μου.

Γίνομαι όλο και ισχυρότερος κάθε μέρα. Αυτός είναι ο νόμος του σύμπαντος.

Αφήνω τον εαυτό μου να κάνει ό, τι είναι σημαντικό για μένα.Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να αναπτυχθώ.

Θα επιτρέψω σε όλους τους άλλους να κάνουν ό, τι είναι σημαντικό για αυτούς, ακόμη και αν δεν μου αρέσει. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να αναπτυχθούν.

Είμαι χαρούμενος επειδή καταλαβαίνω την ψευδαίσθηση του εγκεφάλου και ξέρω πώς να ζήσω πέρα ​​από αυτό.

Είμαι ΕΓΩ, γιατί αυτή είναι η επιλογή μου.