ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Απίστευτο: Η NASA εντόπισε… δεινόσαυρο στον πλανήτη Άρη; [Εικόνα-Βίντεο]

Αναστάτωση, αλλά και συζητήσεις επί συζητήσεων, προκάλεσε στην επιστημονική - και όχι μόνο - κοινότητα μια νέα ανακάλυψη (;) της NASA.

Και πώς όχι όταν, σύμφωνα με... πολλούς, φέρεται να εντοπίστηκε στον πλανήτη Άρη ένας… δεινόσαυρος! Ακόμα μάλιστα και αν πρόκειται απλά για… απομεινάρι του, το εύρημα αυτό είναι ικανό να ανατρέψει την Ιστορία της Γης.


Ή μήπως πρόκειται τελικά για μια (ακόμη) οπτική ψευδαίσθηση, έναν απλό βράχο που μοιάζει με το κρανίο ενός τρομακτικού πλάσματος που εγκατέλειψε το μάταιο τούτο πλανήτη μας;


Όπως και να έχει, η φωτογραφία που έστειλε το «Mars Rover» και δημοσίευσε η ίδια η NASA στο διαδίκτυο από την επιφάνεια του «κόκκινου πλανήτη», προκάλεσε σάλο και θύελλα… σεναρίων, τόσο ανάμεσα στους επιστήμονες, όσο και στους (παραφυσικούς ή μη) ερευνητές των μεγάλων μυστηρίων του κόσμου.

Το γεγονός πάντως ότι στη φωτογραφία διακρίνονται καθαρά τα δόντια, οι κόγχες για τα μάτια, οι γνάθοι, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά του κρανίου ενός δεινόσαυρου που έζησε (;) αρκετές χιλιάδες μίλια μακριά από εμάς, προκαλεί ερωτήματα αν και η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία έσπευσε να αρνηθεί ότι εντόπισε κάτι που θα άλλαζε δραματικά όσα γνωρίζουμε για τον κόσμο.

Οι επιστήμονες της NASA αποδίδουν μάλιστα σε οπτική ψευδαίσθηση το συγκεκριμένο αντικείμενο, επιμένοντας ότι πρόκειται για έναν από τους αμέτρητους βράχους που υπάρχουν στον Άρη.

Απέναντί τους, όπως πάντα, οι υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν γίνεται να τους ξεγελούν τόσο πολύ τα μάτια τους!

Μπορεί πάλι και κάποιος αστροναύτης… παλαιοντολόγος να πήρε το κρανίο από τη Γη, προκειμένου να «σκοτώσει» τον πολύ ελεύθερο χρόνο του εκεί πάνω.

Οι εξελίξεις πάντως από την επιφάνεια του κοντινότερου («Κόκκινου») πλανήτη στη Γη αναμένονται με ανυπομονησία…


Πηγή: newsbomb