ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Πούτιν - Γιατί δεν κουνά το δεξί του χέρι όταν περπατάει; Επιστήμονες το μελέτησαν και λένε... [Βίντεο]

Αντικείμενο επιστημονικής μελέτης φαίνεται πως έχει καταντήσεις ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, αφού ειδικοί από διάφορους κλάδους μελετούν κάθε πτυχή του Ρώσου ηγέτη...

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστημονική κοινότητα αποφάσισε αυτή τη φορά να ασχοληθεί με το βάδισμα του Β. Πούτιν καθώς διέπεται από μια "ιδιαιτερότητα".

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια των βηματισμών του κινεί το αριστερό χέρι όπως συνηθίζεται, όμως κρατά πάντα σταθερό το δεξί και μάλιστα κοντά στον γοφό.



Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη συνήθεια τράβηξε τα βλέμματα των επιστημόνων, με το "British Medical Journal" να ερευνά ποια μπορεί να είναι η πιθανότερη αιτία, με τις υποθέσεις μέχρι στιγμής να είναι πολλές.

Εγκεφαλικό, Πάρκινσον, τραυματισμός δεν είναι παρά μερικές από τις υποθέσεις των επιστημόνων, όμως από το σύνολό τους μονάχα μια ξεχώρισε και δεν είναι άλλη από το «περπάτημα του πιστολέρο».

Με βάση τους ειδικούς το «περπάτημα του πιστολέρο», είναι ένα συγκεκριμένο είδος βηματισμού που χρησιμοποιούν οι πράκτορες ανά τον κόσμο και προβλέπει τη σταθερή θέση του κυρίαρχου χεριού κοντά στο όπλο, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ο χρήστης να το χρησιμοποιήσει, σε περίπτωση ανάγκης.

Οι ειδικοί έχουν καταλήξει ότι ο Ρώσος πρόεδρος συνεχίζει να κάνει χρήση της τεχνικής από την εκπαίδευση και τα χρόνια που είχε περάσει ως πράκτορας της ρωσικής KGB, αφού έπεσε στα χέρια τους ένα εγχειρίδιο της KGB, σύμφωνα με το οποίο «οι πράκτορες της υπηρεσίας, όταν περπατούν, δεν θα πρέπει να κουνούν το δεξί χέρι, αλλά να το κρατούν κοντά στη θήκη παραμένοντας έτοιμοι να τραβήξουν πιστόλι», ενώ παράλληλα απέκλεισαν μέσω έρευνας όλες τις άλλες πιθανότητες.