ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Δομές αρχιτεκτονικής συμμετρίας στον πλανήτη Άρη (Βίντεο)

Η NASA, πρόσφατα μας πληροφόρησε ότι κάποτε ο πλανητής Άρης ήταν όπως η Γη, που όμως η ατμόσφαιρά του χάθηκε λόγω κάποιας ηλιακής καταιγίδας.

Μας ενημέρωσε επίσης για την ανακάλυψη νερού και μάλιστα τρεχούμενου. Υπάρχουν ήδη μετρήσεις από το Curiosity που δείχνουν ότι κάποτε στον κόκκινο πλανήτη υπήρξαν πυρηνικά περιστατικά.

Αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι σε ένα απώτατο παρελθόν, υπήρξαν στον πλανήτη Άρη ικανές συνθήκες διαβίωσης κάποιου πολιτισμού που σε κάποια φάση της ζωής του ανακάλυψε τα πυρηνικά…

Και είναι επόμενο να συμπεράνουμε ότι τα πλάσματα του πολιτισμού αυτού δεν έμεναν σε σπηλιές, αλλά σε κατοικίες και άρα είχαν την ικανότητα και την δυνατότητα να χτίζουν οικοδομήματα.

Στις φωτογραφίες της NASA με αριθμό E0503261 του Mars Orbiter βλέπουμε από αέρος καταπληκτικές δομές από τετράγωνα και παραλληλόγραμμα αρχιτεκτονικής συμμετρίας, συγκεντρωμένα σε μία περιοχή μεγάλης έκτασης.

Θα μπορούσαν να πρόκειται για θεμέλια -ότι απέμεινε μετά την καταστροφή της ηλιακής καταιγίδας ή την καταστροφή του πολιτισμού τους από τα πυρηνικά- από λαμπρά οικοδομήματα εκείνων των πλασμάτων;


Δείτε και το σχετικό βίντεο: