ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Μόσχα προς Άγκυρα: "Ή θα υποταχτείτε ή θα συντριβείτε" - Δείτε βίντεο...

Σε μια σειρά ενεργειών οι οποίες σέρνουν ενώπιον του διλήμματος "πόλεμος ή ταπείνωση" προχώρησαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις: Τα Συροτουρκικά σύνορα "κλειδώθηκαν" με απειλή άμεσης καταστροφής οποιουδήποτε εναέριου ή χερσαίου οχήματος επιχειρήσει να εισέλθει σε αυτά και μεγάλες ρωσικές δυνάμεις σπεύδουν στην Συρία και ειδικότερα στην Συροτουρκική μεθόριο προκειμένου να διασφαλίσουν και να κάνουν πραγματικότητα την απειλή αν χρειαστεί.

"Oι τρομοκράτες που επιχειρούσαν στην περιοχή διάσωσης του πιλότου του Su-24 σκοτώθηκαν όλοι μετά από μαζικό σφυροκόπημα ρωσικών μαχητικών, πυροβολικού και MLRS" ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ τόνισε πως έχουν σφραγιστεί τα σύνορα και δεν περνάει καμία προμήθεια όπλων, πυρομαχικών και τρομοκρατών.

Επιπλέον, ρωσικά μαχητικά τα οποία βομβάρδιζαν στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας ακολούθησαν την ίδια διαδρομή με το Su-24 και πραγματοποιώντας ελιγμούς πέρασαν μέσα από τα σύνορα με Τουρκία.

Ταυτόχρονα, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με το καταδρομικό "Moskva" να φτάνει έξω από τις ακτές της Λαττάκειας και να επιδεικνύει όλα τα οπλικά του συστήματα τα οποία στοχεύουν Τουρκία... ενώ δόθηκε και βίντεο με τους S-400 σε κατάσταση συναγερμού...

Η Ρωσική Αεροπορία διεξήγαγε περισσότερες από 130 επιδρομές σε τρεις ημέρες και χτύπησε 449 στόχους τρομοκρατών σε 8 περιοχές της Συρίας.

"Στις 23-26 Νοεμβρίου η Ρωσική Αεροπορία διεξήγαγε 134 επιδρομές, χτύπησε 449 στόχους στις περιοχές Χαλέπι Δαμασκός, Ιντλίμπ, Λαττάκεια, Χάμα, Χομς, Ράκκα και Ντερ Εζορ" είπε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.

Τα ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν αποθήκες εξοπλισμού και ομάδες τρομοκρατών της al-Nusra στη Συρίας, πρόσθεσε ο Konashenkov.

Τα ρωσικά μαχητικά συνεχίζουν να πραγματοποιούν επιδρομές σε εγκαταστάσεις πετρελαίου των τρομοκρατών του ISIS στη Συρία.

"Στις 24 Νοεμβρίου ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 διεξήγαγε αεροπορικές επιδρομές σε κομβόι βυτιοφόρων πετρελαίου και σε εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης και αποθήκευσης κοντά σε πετρελαιοπηγές στις περιοχές Ράκκα και Deir ez-Zor.

Οι τρομοκράτες κοντά στις περιοχές Tel-Bissa και ar-Rastan συνεχίζουν να έχουν απώλειες εξαιτίας των αεροπορικών επιδρομών.