ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έγγραφα – Ντοκουμέντα «μιλούν» για τροποποίηση του καιρού από το 1966

Τα πειράματα ξεκίνησαν από το 1946 πριν 69 χρόνια

Το έγγραφο ντοκουμέντο έχει ημερομηνία Νοέμβριο του 1966. Αναφέρει ότι τα πειράματα τροποποίησης καιρού έχουν ξεκινήσει… 20 πριν δηλαδή το 1946!

Είναι ένα προτεινόμενο εθνικό πρόγραμμα για την τροποποίηση του καιρού. Αναφέρει εκτενώς τα δυνητικά οφέλη της εφαρμογής αυτών των πειραμάτων σε τομείς όπως η γεωργία, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων κ.α.

Προτείνει… υποεπιτροπές οι οποίες θα μελετήσουν τις επιμέρους πτυχές του «προγράμματος» όπως βιολογικές, σωματικές, οικολογικές, κοινωνικοοικονομικές, νομικές και νομοθετικές, διοικητικές αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος.

Δείτε εδώ από το 1946 έχουν ξεκινήσει να διεξάγονται τα πειράματα!


Μέσα στο έγγραφο επίσης αναφέρεται η επέκταση του «επιτυχημένου» προγράμματος σε διεθνή κλίμακα προτείνοντας επιχειρήματα καθώς επίσης και τρόπους συνέναισης των κρατών στα εδάφη των οποίων θα πραγματοποιείται.


Χρηματοδότης του προγράματος και το υπουργείο Άμυνας!


Τώρα θα μου πείτε.. μα για καλό σκοπό γίνονται.. ή τουλάχιστον για καλό σκοπό ξεκίνησαν.

Κι εγώ θα σας απαντήσω.. και η πυρηνική ενέργεια για καλό σκοπό ξεκίνησε και απειλεί με καταστροφή τον πλανήτη.

Επίσης αναλογιστείτε αν έκαναν αυτά πριν από 67 χρόνια τι θα κάνουν σήμερα! Για να γίνει πιο κατανοητή η πρόοδος των τεχνολογιών φανταστείτε ότι πριν 30 χρόνια δεν είχαμε καν υπολογιστή, internet και κινητό τηλέφωνο. Σημειωτέον ότι την τεχνολογία που υπάρχει στα εργαστήρια δε μπορούμε να τη φανταστούμε καν!

Κράτησα και μια απορία για το τέλος…

Η κλιματική αλλαγή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Τα πρόσφατα τελευταία χρόνια για την ακρίβεια. Είναι μήπως το αποτέλεσμα των πειραμάτων που γίνονται τα τελευταία 67 χρόνια ή μια απάτη που στήθηκε ώστε να πωλούνται «υπηρεσίες τροποποίησης καιρού;