ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέγραψε σε βίντεο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (Βίντεο)

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έχει καταγράψει σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών ένα μυστηριώδες αντικείμενο.

Το βίντεο, το οποίο ερευνήθηκε και κυκλοφόρησε από μια ομάδα γνωστή ως «Επιστημονικός Συνασπισμός για ΑΤΙΑ», δείχνει ένα περίεργο αντικείμενο που κινείται με ταχύτητα πάνω από το έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 25ης Απριλίου 2013 πάνω από το αεροδρόμιο Rafael Hernandez στην Aguadilla του Πουέρτο Ρίκο. Το βίντεο καταγράφηκε σε θερμική κάμερα από το πλήρωμα ενός αμερικανικού αεροσκάφους φύλαξης συνόρων DHC-8.

Η ομάδα που έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο εξέτασε τα πλάνα για δύο χρόνια ερευνώντας το θέμα με τη συνεργασία αρκετών διακεκριμένων επιστημόνων, πριν τελικά το διαθέσουν στο κοινό, σύμφωνα με την Daily Express.

«Αν υποθέσουμε ότι το βίντεο δεν είναι μια έξυπνη φάρσα – η οποία είναι πάντα μια πιθανότητα στις μέρες μας – είναι μια συναρπαστική καταγραφή,» δήλωσε ο Nick Pope, πρώην ερευνητής ΑΤΙΑ για το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

«Σχετικά με τη μόνη συμβατική εξήγηση που θα μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο, είναι να πρόκειται για κάποιο είδος μη επανδρωμένου αντικειμένου , αλλά η είσοδος και η έξοδος του από τη θάλασσα και η φαινομενική διάσπαση του σε δύο του αντικειμένου καθιστά αυτή την εξήγηση απίθανη. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον.»


Πηγή