ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη ανοίγει ξανά μετά από νέα ανατρεπτική θεωρία (Βίντεο)

Την εκταφή του τελευταίο θύματος του Τζακ του Αντεροβγάλτη διέταξε το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αγγλίας, προκειμένου να εξεταστεί μια θεωρία που παρουσιάστηκε σε βιβλίο του Wynne Weston-Davies με τίτλο: «Η Πραγματική Mary Jane Kelly».

Η Mary Jane δεν είναι άλλη από την τελευταία γυναίκα που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο ο θρυλικός κατά συρροήν δολοφόνος. Σύμφωνα με την θεωρία του Weston-Davies, ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν ο δημοσιογράφος -και σύζυγος της Mary Jane-, Francis Spurzheim Craig.

Ο Craig, σύμφωνα με την θεωρία, ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του, όταν έμαθε πως εκπορνευόταν χωρίς την έγκρισή του. Προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες, ο άνδρας ξεκίνησε να σκοτώνει ιερόδουλες, έτσι ώστε ο κόσμος να πιστεύει πως κυκλοφορεί κάποιος κατά συρροήν δολοφόνος στους δρόμους του Λονδίνου. Όταν τελικά σκότωσε και την γυναίκα του, κανείς δεν τον υποψιάστηκε, καθώς οι αρχές καταζητούσαν κάποιο μανιακό δολοφόνο και όχι ένα εκδικητικό σύζυγο.

Πέρα από αυτή την θεωρία, ο συγγραφέας υποστηρίζει και το ενδεχόμενο η Mary Jane να είναι πρόγονός του, κάτι το οποίο επρόκειτο να αποδειχτεί μέσω τεστ DNA, μετά την εκταφή των λειψάνων της. Κατά τον ίδιο, εάν αποδειχτεί η συγγένειά τους, τότε η θεωρία του θα αποκτήσει ισχύ και ίσως γίνει αποδεκτή ακόμα και από το δικαστικό σύστημα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως είναι πολλά τα πρόσωπα που κατά καιρούς φημολογείται πως ήταν στην πραγματικότητα ο θρυλικός δολοφόνος.

Οι κυριότεροι ύποπτοι: