ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Τα δέκα «περίεργα» γεγονότα των τελευταίων ημερών

Ένας από τους γνωστούς Αμερικανούς οικονομολόγους που έχει γράψει ένα σημαντικό βιβλίο για την αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, o Michael Snyder, έγραψε αυτές τις μέρες ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο άρθρο όπου επεσήμανε κάποια, τον αριθμό δέκα, «περίεργα» γεγονότα των τελευταίων ημερών μεταξύ των οποίων και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, που ίσως σηματοδοτούν κάποιες παγκόσμιες εξελίξεις με ιδιαίτερη σημασία.

Πρώτο γεγονός. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια την Τετάρτη 8 Ιουλίου το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε τις εργασίες για αρκετή ώρα. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες ένεκα παρέμβασης χάκερς. Η εξήγηση αυτή όμως διαψεύστηκε στην συνέχεια χωρίς να δοθούν περεταίρω ερμηνείες του πρωτοφανούς αυτού γεγονότος.

Δεύτερο γεγονός, η εντυπωσιακή ξαφνική κατάρρευση των χρηματιστηρίων της Κίνας τα οποία έχασαν σε δυο μέρες μέχρι και το 30%^ της άξιας τους κάτι που προκάλεσε παγκόσμιο οικονομικό σοκ. Για να καταλάβουμε την σημασία αυτού του γεγονότος αρκεί να γνωρίσουμε ότι οι απώλειες αυτού του μίνι κραχ ξεπερνούν για 15 φορές το ακαθόριστο εθνικό προϊόν της Ελλάδας.

Τρίτο γεγονός. Άγνωστοι χάκερς χάκαραν τα σύστημα εκτόξευσης των γερμανικών πυραύλων Patrıot που έχουν εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στην νοτιοανατολική Τουρκία με βασική στόχευση την Ρωσία. Το γεγονός αυτό παρά του ότι διαψεύστηκε από τις γερμανικές αρχές, πήρε ήδη μεγάλη έκταση στον τουρκικό τύπο και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα για τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας.

Τέταρτο γεγονός. Μια περίεργη βαρυσήμαντη δήλωση του προέδρου Ομπάμα ότι πειραματιζόμαστε για κάποιο «θερμό» γεγονός.

Πέμπτο. Παρατηρηθήκαν μεγάλες πώλησης στην Αμερική χρυσού και χρυσών κοσμημάτων την ίδια στιγμή που ο χρυσός, μάλλον σκόπιμα, σημείωνε αδικαιολόγητη πτώση στις τιμές του.


Έκτο. Στις 30 Ιουνίου παρατηρήθηκε ένα πολύ περίεργο γεγονός. Η Σελήνη εμφανίστηκε και αυτό μόνο στις ΗΠΑ, με ένα περίεργο κατακόκκινο χρωματισμό. Η επίσημη εξήγηση του National Weather Service ήταν ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στον Καναδά και οι οποίες αντικατοπτριστήκαν στο φεγγάρι. Σύμφωνα όμως με το NBC, η εξήγηση αυτή δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός.

Έβδομο. Παρατηρητές της NASA παρατήρησαν τις τελευταίες μέρες μια αυξημένη και περίεργη εμφάνιση ιπτάμενων αντικείμενων αγνώστου προελεύσεως.

Όγδοο. Από πηγές του Λευκού Οίκου έγινε γνωστό ότι εδώ και μερικές μέρες ο πρόεδρος Ομπάμα έχει διατυπώσει τις λεγόμενες 19 «Secret Directives», «Μυστικές Οδηγίες». Το τι περεχούν αυτές οι Μυστικές και απόρρητες Οδηγίες δεν έχει γίνει γνωστό.

Ένατο. Η βαρύγδουπη διακήρυξη του Πάπα για την δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Οικονομικής και Οικολογικής Τάξης, κάτι ανάλογο με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, μια αναγγελία που βρήκε θερμό υποστηριχτή και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Και τέλος δέκατο, οι εξελίξεις στην Ελλάδα, το δημοψήφισμα, το ΟΧΙ, που κράτησαν την παγκόσμια αγωνιά επί αρκετές μέρες και έπεται συνέχεια.

Η ερμηνεία και ο συνδυασμός όλων αυτών των πρωτοφανών γεγονότων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνάρτηση με την για πρώτη φορά τόσο επίσημη αναγγελία των ΗΠΑ ότι ο κύριος εχθρός είναι η Ρωσία σε πρώτη φάση και σε δεύτερη η Κίνα, σκιαγραφούν το παγκόσμιο τοπίο των διεθνών εξελίξεων μέσα στο οποίο η Ελλάδα κατέχει μια σημαντική με μεγάλο συμβολισμό θέση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.