ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η γυναίκα με τα κόκκινα η μπλε ομίχλη και οι σταυροί που αναποδoγυρίζουν

Η πιο στοιχειωμένη πόλη του κόσμου!

Σοβαρή υποψηφιότητα για την πιο στοιχειωμένη πόλη του πλανήτη έχει θέσει την τελευταία πενταετία η Toowoomba της Αυστραλίας.

Και πώς όχι όταν εκατοντάδες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα φάντασμα που… σουλατσάρει ανενόχλητο στους δόμους, μια απόκοσμη γκρίζα φιγούρα που πενθεί πάνω από μία ταφόπλακα μέσα σε μια μπλε ομίχλη, αλλά και για σταυρούς που αναποδογυρίζουν!

Ο Kylie Samuels και η Katie Harvey, ιδρυτικά μέλη της ομάδας «Toowoomba Ghost Chasers» (κάτι σαν τους Αυστραλούς Ghost Busters ), έχουν λάβει μάλιστα χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία από τους ντόπιους που έχουν απαθανατίσει, με φωτογραφίες και βίντεο, έξω από ΄δω… επισκέψεις.

Από την πλευρά του, ο παραφυσικός ερευνητής Darren Davies χρησιμοποίησε πρόσφατα ειδικό εξοπλισμό ανεπτυγμένης τεχνολογίας προκειμένου να κυνηγήσει… φαντάσματα σε παμπ της περιοχής με βεβαρημένο στοιχειωμένο… παρελθόν!


«Πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή ιστορία με αρκετούς ξαφνικούς θανάτους από φυσικά αίτια», αποκάλυψε στους Tawoomba Chronicle.

Σύμφωνα, δε, με έναν άλλο ντετέκτιβ φαντασμάτων, τον Aaron Mulligan, η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα είναι η Elizabeth Perkins, την οποία χτύπησε τραίνο το 1944.

Ελέγξαμε διάφορα ονόματα νεκρών με το μετρητή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Όταν φθάσαμε σε αυτό της Πέρκινς «τρελάθηκε». Τότε ακούσαμε βήματα και σίγουρα έφυγε μακριά», εκμυστηρεύτηκε ο Mulligan.

«Φθάνοντας στην πόλη νόμιζα ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρω κατοίκους που θα θελήσουν να μου μιλήσουν για όλα τα ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν στην πόλη.


Ωστόσο δεν δίστασαν να μου εκμυστηρευτούν τις εμπειρίες τους δεκάδες άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα», τονίζει η ρεπόρτερ του περιοδικού Woman’s Day, Amelia Saw, συμπληρώνοντας: «Η αγαπημένη ιστορία μου είναι της Kylie Samuels που ζει στο σπίτι ενός πρώην νεκροθάφτη. Κάθε φορά που κρεμάει έναν σταυρό στο σπίτι αναποδογυρίζει και δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση γι΄αυτό»

«Βασικά οι άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο», καταλήγει…


Πηγή