ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ο Βρετανός Δρ.Θάνατος συνεχίζει ακάθεκτος…

Πριν από 9 χρόνια είχε διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο της χώρας του, γιατί βοήθησε ασθενείς να πεθάνουν.

Ρεπόρτερ της dailymail διαπίστωσε πως ο Κόλιν Μπρούερ εξακολουθεί τις ίδιες πρακτικές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχει «βοηθήσει» ήδη 12 ασθενείς να πεθάνουν με αξιοπρέπεια ακόμη κι αν είναι νέοι σε ηλικία.

Ο ίδιος παραδέχεται λιγότερους, λέει ότι είχαν σώας τας φρένας, εκτός ίσως από έναν και ήταν κυρίως ασθενείς που είχαν στο αρχικό στάδιο του Αλτσχάιμερ.

Ο Κόλιν Μπρούερ είναι ψυχίατρος κι ο ίδιος προβάλλει τον εαυτό του ως ανοιχτό μυαλό στέλνοντας ουσιαστικά ασθενείς στην Ελβετία, για «υποβοηθούμενη αυτοκτονία».

Είχε διαγραφεί το 2006 από τον ιατρικό σύλλογο εξαιτίας ενός ασθενή που ήταν εθισμένος και πέθανε. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε στη ρεπόρτερ ότι δεν τον απασχολεί το θέμα της ηλικίας της παρόλο που η ίδια είναι μόλις 35 χρονών, τονίζοντας της πως η ηλικία δεν θα είναι εμπόδιο.

Η μυστική ελβετική κλινική αυτοκτονίας Dignitas, σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει βοηθήσει 273 Βρετανούς να πεθάνουν κι όχι μόνο.

Βεβαίως υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σ΄ έναν αξιοπρεπή θάνατο, αντί σε μια επώδυνη ασθένεια.