ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Οι φόνοι νεοναζιστικής οργάνωσης σχηματίζουν περίεργο σύμβολο στο χάρτη!

Ανατριχιαστική σύμπτωση ή αρρωστημένο σχέδιο

Μια ανατριχιαστική σύνδεση φαίνεται να εντοπίζεται μεταξύ του σχήματος που δημιουργούν στο χάρτη οι δολοφονίες που έχει διαπράξει τα τελευταία χρόνια η νεοναζιστική οργάνωση με το όνομα «Μυστική οργάνωση πατριωτών εθνικό σοσιαλιστών» (NSU) και στο λογότυπο της…

Στην αποκάλυψη της σύνδεσης προέβη ένα μέλος του φιλελεύθερου κόμματος FDP της Γερμανίας, ο Γιόαχιμ Σταμπ, ο οποίος ερευνά το υπόβαθρο των ρατσιστικών δολοφονιών που διέπραξαν τα μέλη του NSU.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην γερμανική Bild, οι θέσεις των 10 δολοφονιών έτσι όπως απεικονίζονται στο χάρτη της Γερμανίας και οι γραμμές που εκτείνονται μεταξύ τους, σχηματίζουν το λογότυπο της οργάνωσης, «τόσο ευκρινώς που μοιάζουν να αποτελούν στόχους ενός καλοστημένου και άρρωστου σχεδίου..».

Αναφερόμενος μάλιστα στο γεγονός πως για να επιτευχθεί η τέλεια αποτύπωση του λογότυπου υπολείπεται ένα ακόμα σημείο ο Στάμπ συμπλήρωσε πως «θα μπορούσε να απλά μια σύμπτωση, όμως θα μπορούσε επίσης να είναι και ένας ακόμη φόνος σε μια περιοχή ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής αποδοθεί στην NSU.

Η οργάνωση κατηγορείται για μια σειρά ανθρωποκτονιών, ρατσιστικής φύσης, με θύματα οκτώ Τούρκους και έναν Έλληνα, όλοι επιχειρηματίες, καθώς και μια γερμανίδα αστυνομικό, στην περίοδο 2000-06.


Τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης αποτελούσαν τρία μέλη, δύο εξ αυτών όμως, οι Ούβε Μπόενχαρτ και Ούβε Μούντλος, αυτοκτόνησαν μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, τον Νοέμβριο του 2011. Το τρίτο μέλος, Μπεάτε Σέπε, μένοντας μόνη της, αποφάσισε να ανατινάξει το κρησφύγετό τους και να παραδοθεί στην αστυνομία λίγες μέρες αργότερα.

Πλέον είναι η κύρια κατηγορούμενη (συγκατηγορούμενοι άλλα τέσσερα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης) σε μια μια μακρά δίκη που έχει συνταράξει όσο καμιά άλλη τα γερμανικά δικαστικά χρονικά αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για όσα σχεδόν έχει διαπράξει η NSU.

Στην δίκη της Σέπε που συνεχίζεται – έχει ξεκινήσει πριν από περισσότερες από 200 μέρες – έρχονται στο φως πληροφορίες που θέλουν τα προβληματικά μέλη της οργάνωσης, να έχουν εφεύρει μέχρι και παιχνίδι ονόματι «Πογκρόμολι» (Πογκρομ – Μονόπολι), στο οποίο νικητής είναι αυτός που θα στείλει τους πιο πολλούς Εβραίους στους θαλάμους αερίων!