ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Νέα τάξη πραγμάτων: Κάποιοι τα έλεγαν με κάθε λεπτομέρεια από το 1981 (Βίντεο)

Το να ακούει κάποιος μια τόσο λεπτομερή περιγραφή του τι σημαίνει Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Τριμερής επιτροπή, κατάργηση των εθνικών συνόρων, δημιουργία μια διεθνούς κοινότητας και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τον David Rockefeller να διευθύνει όλη αυτήν προσπάθεια από μια αμερικανική κωμική σειρά και μάλιστα της δεκαετίας του ΄70 σίγουρα δεν είναι ότι πιο σύνηθες. Το αντίθετο μάλιστα.

Αυτό συμβαίνει με την σκηνή που μπορείτε να δείτε από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Barney Miller η οποία ξεκίνησε και τερματίστηκε το Μάιο του 1982.

Στην σκηνή ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Jeffrey Tambor εξηγεί στους πρωταγωνιστές της σειράς τι σημαίνει η ΝΤΠ και γιατί όλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Ξεχωριστή θέση στο λόγο του Tambor έχει και η αναφορά του στο όνομα του George Η. Bush ο οποίος δέκα χρόνια περίπου μετά θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ!

Τελικά υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο σε ανύποπτες χρονικές περιόδους αλλά πόσοι ήταν ικανοί τότε να συλλέξουν το «μήνυμα» και να το αξιολογήσουν.


Πηγή