ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Τα ερπετοειδή που κυβερνούν τον πλανήτη και η θρυλική ταινία "Τhey Live" (Βίντεο)

Μια προχωρημένη θεωρία υπάρχει που λέει ότι ο πλανήτης κυβερνιέται από εξωγήινα ερπετοειδή, και για αυτό το λόγο φαίνεται να υπάρχει μια τόσο παράλογη κακία. Ανεξάρτητα από το εάν ισχύει ή όχι είναι μια θεωρία που θεωρείται βάσιμη από χιλιάδες πλέον ανθρώπους.

Το θέμα αυτό είχε αναδείξει και ο Τζον Κάρπεντερ στο θρυλικό του έργο Τhey Live. Όταν ο ήρωας της ταινίας μπορούσε να βλέπει χάρις σε ένα ζευγάρι μαύρα ειδικά γυαλιά ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω από την Ελίτ των κοινωνιών.



Σχετικά με τους αποστάτες: «Όντα υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατοι, απαίσιοι και κακοί μέχρι βαρβαρότητας,αδίστακτα καταστροφικοί, απάνθρωποι κτηνώδεις από τη φύση τους, εκδικητικοί, υποκριτές και διεφθαρμένοι.... Καταστρέφουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν ότι τους χρειάζεται, με απώτερο στόχο την κυριαρχία τους στους ανθρώπους που θα τους μεταχειρίζονται σαν ζώα. Έχουν καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες και πήραν δούλους τους κατοίκους τους.

Σκοπός των αποστατών είναι να καταστρέψουν και πάλι το έργο της δημιουργίας και να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας τους Ελλάνιους γόνους. Θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γαία για να γίνουν οι νέοι θεοί, με τους ανθρώπους δούλους τους. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και σατανικές μεθόδους, με τα Κρόνια ιερατεία που έχουν ορίσει στη γη.

Σκοπός των Ολύμπιων είναι να σταματήσουν τις επεμβάσεις που γίνονται στο γενετικό κώδικα (DNA) των Ελλάνιων από τους αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας, «ε» Βοώτη και Ηνίοχου. Να επανασυνδέσουν τον πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κοινωνία, που είχε διακοπή πριν 13.000 χρόνια (εποχή αφίξεως Λίλιθ από «ε» Βοώτη) και βρίσκεται συνεχώς στην κυριαρχία των αποστατών. Εξοντώνουν, διαφθείρουν, εκφυλίζουν και γενοκτονούν τους Ελλάνιους γόνους.

Οι γήινοι απoστάτες φροντίζουν μόνο για την προσωπική τους Εδέμ στην οποία όλοι οι άνθρωποι της Γαίας πρέπει να είναι υποταγμένοι, άβουλοι και πειθήνιοι σκλάβοι, χωρίς προσωπική ελευθερία και χωρίς δική τους θέληση».

«Είναι γήινα Βιορομπότ που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 1965 στις ΗΠΑ σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξωγήινων απoστατών. Τα φυλάσσουν σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν, όταν θελήσουν να επιβάλουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Θα τα παρουσιάσουν σαν εξωγήινους που κατέλαβαν τη Γη, για να κάμψουν το ηθικό της ανθρωπότητας και να αποκλείσουν κάθε αντίσταση του κόσμου σαν μάταιη. Η συχνή προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στο να τα γνωρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος και να τα δεχθεί χωρίς αντίσταση, σαν αήττητους εξωγήινους.