ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

«Φρενίτιδα» στις ΗΠΑ: Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν αποκαλύπτεται

Ενα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά μυστικά των τελευταίων ετών αποκαλύπτεται, καθώς, ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην άκρως απόρρητη επιχείρηση των Navy Seals των ΗΠΑ, αποκαλύπτεται.

Οι Αμερικανοί είναι σίγουρο πως στις 11 και 12 Νοεμβρίου, όταν, δηλαδή, θα μεταδοθεί η πρώτη επώνυμη συνέντευξη του «Εκτελεστή» στο Fox News, θα μείνουν στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Στη συνέντευξη που θα έχει τίτλο «Ο άνδρας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» ο Αμερικανός αξιωματικός αναμένεται να αποκαλύψει πτυχές της απόρρητης επιχείρησης, αλλά και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στην εκτέλεση του πλέον καταζητούμενου τρομοκράτη στον πλανήτη.

Σύμφωνα με πηγές, κατά τη συνέντευξη θα αποκαλυφθούν πληροφορίες που δεν έχουν δοθεί στο παρελθόν στη δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα οι τελευταίες κινήσεις (ίσως και τα λόγια) του Μπιν Λάντεν πριν ξεψυχήσει.

Σημειωτέον ότι ο «Εκτελεστής» είχε δώσει μακροσκελή, ανώνυμη, συνέντευξη στο περιοδικό Esquire το 2011, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τις ΗΠΑ για αχαριστία. Οπως υποστήριζε, μετά την αποχώρησή του από το Σώμα, παρέμεινε χωρίς οικονομικούς πόρους, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προστασία.

Οι κακές γλώσσες, πάντως, δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την χρονική στιγμή που έρχεται στο φως η ταυτότητα ενός ακόμη «ήρωα», καθώς, θα προσφέρει αρκετές δόσεις εθνικής υπερηφάνειας στους Αμερικανούς, τη στιγμή, μάλιστα, που η κυβέρνηση Ομπάμα τα έχει βρει σκούρα σε αρκετά μέτωπα και, κυρίως, σε εκείνο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.