ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Δείτε το μοναδικό μουσείο… φαλλών στον κόσμο (Βίντεο)

Πόσοι από εσάς ξέρετε ότι υπάρχει μουσείο φαλλών, που περιλαμβάνει στα εκθέματά του το μόριο από σχεδόν όλα τα θηλαστικά που ζουν στον πλανήτη; Ναι, καλά διαβάσατε: το μουσείο φαλλών ίδρυσε το 1997 ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και δηλώνει υπερήφανος ότι διαθέτει όλων των ειδών τους φαλλούς, αλλά και όλων των μεγεθών -εκτός από τον ανδρικό, τουλάχιστον, όχι ακόμα. Στο πρωτότυπο αυτό μουσείο ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει 215 δείγματα φαλλών από 93 διαφορετικά είδη ζώων, τα οποία έχει φροντίσει να συντηρεί με διαφορετικούς τρόπους ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του μουσείου.

Κάποια από τα εκθέματα είναι ταριχευμένα, ενώ κάποια άλλα έχουν συντηρηθεί σε φορμόλη και ο ιδιοκτήτης του μουσείου τονίζει ότι κανένα ζώο δεν σκοτώθηκε, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ο φαλλός του ως έκθεμα.



Τα ασυνήθιστα εκθέματα ο Sigurður Hjartarson τα έχει συλλέξει από σφαγεία ή από κυνηγούς άγριων θηραμάτων. Για παράδειγμα, το μουσείο διαθέτει 56 δείγματα φαλλών από 17 δαιφορετικά είδη φαλαινών και 36 δείγματα από επτά διαφορετικά είδη φώκιας!

Πρόσφατα, το μουσείο φαλλών της Ισλανδίας ήρθε στο προσκήνιο, εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ που έγινε τόσο για το ίδιο το μουσείο όσο και για τον ιδρυτή του.

Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ δηλώνει στο τρέιλερ ότι μετά από αυτό που είδε, θεωρεί ότι τα έχει δει όλα στη ζωή του…