ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Του έκοψαν το ρόλο του Σατανά από την ταινία, επειδή έμοιαζε με τον Μπαράκ Ομπάμα

Την ατυχία να μοιάζει στον Μπαράκ Ομπάμα, έχει ένας ηθοποιός που είδε το ρόλο του σε μια ταινία, να κόβεται λόγω των αντιδράσεων του κοινού. Ο Mohamen Mehdi Ouazanni υποδυόταν τον Σατανά στη 10ωρη μίνι σειρά «The Bible», που βγήκε στον αέρα του History Channel, πέρσι. Αμέσως, πολλοί bloggers σημείωσαν την ομοιότητα του ηθοποιού με τον Αμερικανό πρόεδρο, κατακλύζοντας το διαδίκτυο με εικόνες σύγκρισης. Οπως αναφέρει η Daily Mail, οι παραγωγοί και το History Channel αναγκάστηκαν να προβούν σε δηλώσεις υποστηρίζοντας τον πρόεδρο Ομπάμα και επιμένοντας ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον συνδέσουν με τον Σατανά.

Θέλοντας να αποφύγουν την επανάληψη του περιστατικού, στη νέα δίωρη ταινία «Son of God», που αποτελεί αναμόρφωση της σειράς, αποφάσισαν να κόψουν το ρόλο του Σατανά από την ταινία. «Με μεγάλη ικανοποίηση σας δηλώνω πως ο ρόλος του Σατανά κόπηκε οριστικά» δήλωσε η Roma Downey, που μαζί με τον σύζυγό της Mark Burnett είναι υπεύθυνοι της παραγωγής.

Οπως πρόσθεσε: «Όταν είχε προβληθεί η σειρά περίμενα όλοι να μιλάνε για τον Ιησού, αντί αυτού όλοι ασχολούνταν με τον Σατανά και την ομοιότητά του με τον πρόεδρο. Το τουίτερ είχε πάρει φωτιά».