ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...!!!

Ολοι καπου εχουν ακουσει οτι για να μην υπαρχουν θρησκευτικες αψημαχιες θα υπαρξει μια παγκοσμια θρησκεια. Αυτη η νεα παγκοσμια θρησκεια θα ειναι αυτη που θα δωσει πνευματικη τροφη απανταχου την οικουμενη ωστε ο πεινασμενος λαος να θρεψει τα παθη του. Θα υπαρξουν "καταστηματατα θρησκειας" οπως ειναι σημερα οι εκκλησιες η τα τεμενη ωστε ο καθενας να πηγαινει και να προσευχεται "ουδετερα" στην παγκοσμια πιστη!!! Οι τοποι προσευχης της νεας εποχης η νεας ταξης πραγματων θα εχουν σαν απωτερο σκοπο το προσκυνημα των "αρχαιων θεων. Το εξακτινο κοκκινο αστερι των ROTHCHILD θα ειναι το σημα αυτων των θρησκευτικων ¨"καταστηματων" που μπορει να ανιχνευθει απο τη Βαβυλωνα,οπου κοσμουσε ολες τις ειδωλολατρικες και παγανιστικες τελετες,μεχρι την Ασσυρια.

Πισω βεβαια απο αυτο το συμβολο κρυβοταν ανεκαθεν ο υιος της ανομιας και βασιλιας του ψευδους.Αλλωστε το εξακτινο αστερι ειναι το μονο που η αριθμολογικη του αξια ειναι ο αριθμος του θηριου ....το 666....!!!!


Οπως λεει και ο Δρ Graham,χριστιανος λογιος εβραικης καταγωγης, το συμβολο αυτο αποτελειται απο 6 κορυφες,εξι τριγωνα κι εξι πλευρες του εσωτερικου εξαγωνου και ειναι το μονο που ειναι τοσο τελειο κωδικοποιημενο με τον αριθμο 666....

Ολοι οι αποκρυφιστες το ονομαζουν "σφραγιδα του Σολομωντα" μιας οπως αναφερεται στην Παλαια Διαθηκη ο βασιλιας του Ισραηλ Σολομωντας απαιτουσε απο τους ιερεις του ναου στην Ιερουσαλημ να τιμουν τον ιδιο με 666 χρυσα ταλαντα καθε χρονο.

Το 1822 το εξαγωνο αστερι ανασυρθηκε και εγινε το εμβλημα των ROTHCHILD oταν πηραν τον τιλο των αριστοκρατων απο εναν Αυστριακο αυτοκρατορα.

Η Αγια Γραφη(βιβλιο Δανιηλ) λεει οτι το τελικο βασιλειο στη γη θα ειναι το τεταρτο βασιλειο του θηριου οπου θα καταβροχθησει ολο το κοσμο.


Ο πιο πλουσιος ανθρωπος στο κοσμο ειναι ο λορδος Jacob Rothchild της Μεγαλης Βρετανιας.Ο οποιος ειναι και ο τεταρτος βαρωνος των Rothchild κι ενας απο τους τιλους του ειναι "βασιλιας του Ισραηλ"

Πισω λοιπον απο ολους αυτους τους θνητους που προσκυνησαν τον Σατανα με ανταλλαγμα πλουτη και υλικα αγαθα κρυβονται οι αρχαιοι ψευτοθεοι που καποτε ηταν αφεντικα του κοσμου τουτου.

Ειναι οι ιδιοι που προσπαθουν να ξαναφερουν στη επικαιροτητα αρχαιες δοξασιες και παραδοσεις μεσω της πανθρησκειας .Θελουν ν αντικαταστησουν τους αγιους διαδιδοντας οτι δεν ειναι τιποτε αλλο απο αγυρτες και οι μαρυριες τους γελοιοτητες που γεμιζουν το κοσμο με αγχος και ανασφαλεια .Με απωτερο σκοπο φυσικα να ικανοποιησουν το αδηφαγο αφεντικο τους,αρχοντα της ασυδοσιας κι αρχιερεα της διαφθορας...
Πηγή