ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Edward Snowden: Λίγο Πριν Το Κατακλυσμικό Γεγονός;

Ο Edward Snowden, χάκερ-φυγάς και πρώην συνεργάτης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά από ηλιακές εκλάμψεις θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.


Τα έγγραφα που παρέχονται από τον Snowden αποδεικνύουν ότι, εδώ και 14 χρόνια, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) γνώριζε ότι η εκδήλωση ήταν αναπόφευκτη. Από τότε, οι κυβερνήσεις του κόσμου, με μυστικότητα, προσπαθούν να προετοιμαστούν για την σαρωτική παγκόσμια πείνα που πρόκειται να προκύψει.Μιλώντας από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Novotel του Αεροδρομίου Sheremetyevo , ο Snowden αποκάλυψε ότι οι προετοιμασίες της κυβέρνησης για τις καταστροφικές ηλιακές εκλάμψεις του Σεπτεμβρίου είναι γνωστές "μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων." Τα αποτελέσματα των εκλάμψεων», είπε, είναι γνωστά σε όλη την παγκόσμια κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών ως« Killshot ».

Οι διορατικοί που απασχολούνται από το Project Stargate της CIA χρησιμοποιούν την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται γεωγραφικά και χρονολογικά μακρινά γεγονότα για την προστασία της Αμερικής. Από το 1999 έχουν γνωστοποιήσει την εκδήλωση ηλιακής έκλαμψης, αλλά έχουν απειληθεί να παραμείνουν σιωπηλοί. Ως συνεργάτης της NSA ο Snowden, είχε πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες στη γη . Τώρα έχει διαθέσιμα τα άκρως απόρρητα αρχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης.

Τα έγγραφα του Οργανισμού (FEMA) περιγράφουν ακριβώς πόσο τρομερά θα είναι τα αποτελέσματα των ηλιακών εκλάμψεων. Σε μόλις δύο μήνες, "το Killshot" αναμένεται να απενεργοποιήσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα παροχής τροφής και νερού.

Από τα τέλη του 20ου αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρχίσει να βασίζονται στην αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους. Οι ηλιακές εκλάμψεις απελευθερώνουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, επικίνδυνους για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Τα μικρότερα ηλεκτρονικά κυκλώματα, όπως αυτά των κεντρικών μονάδων επεξεργασίας ηλεκτρονικών υπολογιστών », θα είναι τα πιο ευάλωτα.

Ο Snowden είπε ότι η FEMA και το Εθνικό Κέντρο Μείωσης των Καταστροφών της Κίνας λαμβάνουν μέτρα εδώ και14 χρόνια υπό το φως των ευρημάτων του σχεδίου Stargate. Τα έγγραφα της ίδιας της FEMA, που παρέχονται από τον Snowden, δείχνουν πώς ο οργανισμός σχεδιάζει να στεγάσει δεκάδες εκατομμύρια των φτωχότερων Αμερικανών σε ασφαλείς τοποθεσίες "για να διευκολύνει την καλύτερη διατροφή και την παροχή καταναλωτικών αγαθών."

Ο Snowden, εδώ και χρόνια συνεργάτης της CIA, κυκλοφόρησε μαρτυρίες από εκατοντάδες διορατικούς. Πολλοί από αυτούς τους διορατικούς είναι ακόμα στη μισθοδοσία των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι μαρτυρίες, αν και γράφτηκαν ανεξάρτητα από τους αναλυτές, αποτελούνται από 4.472 σελίδες, κάθε μία εκ των οποίων, ανησυχητικά, αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζει ο Snowden.


"Ο συμπαγής ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τις ηλιακές εκλάμψεις, ή« Killshot, «θα κλείσει τα περισσότερα από τα ηλεκτρικά συστήματα του κόσμου", δήλωσε ο Snowden. "Οι Αμερικανοί των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι ηλικιωμένοι και εκείνοι που εξαρτώνται από την τεχνολογία για να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη στο σπίτι τους ή για τη διατήρηση της ζωής τους."

Καθ 'όλη τη δεκαετία του 1970 και του 1990, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες απελπισμένα παρακολουθούσαν και έλεγχαν ο ένας την κατασκευή και τη συντήρηση των πυρηνικών σιλό του άλλου. Οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών, παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι ξόδεψαν δισεκατομμύρια δολάρια στην κατάρτιση των καλύτερων διορατικών, οι οποίοι με τις δυνάμεις τους, ήταν σε θέση να αποτρέψουν τις πυρηνικές εκτοξεύσεις και, τελικά, να δώσουν ένα τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο.

Στα μέσα της δεκαετίας του '90, η CIA απλά προσποιήθηκε ότι σταμάτησε αυτά τα προγράμματα των απομακρυσμένων προβολών, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά.

Ο Snowden δήλωσε ότι ελπίζει πως οι αποκαλύψεις του θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες στο Project Stargate να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή και πάλι , "αντί ως ζώα τσίρκου, αντί ως φρικιά.» πρόσθεσε.

«Σημαντικοί άλλοι εργαζόμενοι του Project Stargate πρέπει να λαμβάνουν συνεχώς προφυλάξεις. Μπορούν μόνο να συμβιώνουν , χωρίς καν να παντρεύονται, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό ισοδυναμεί με δουλεία.

"Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να πληρώσει ένα τρομερό αντίτιμο για την τεχνολογική εξάρτηση. Το αντίτιμο αυτό, δήλωσε ο Snowden, αποδείχθηκε ο σημαντικότερος παράγοντας για την απόφασή του να κάνει παγκόσμια γνωστό στον Τύπο για το παγκόσμιο Ολοκαύτωμα που επίκειται, καθώς και η δύναμη των αναλυτών της NSA , να ακούν τα τηλεφωνήματα οποιουδήποτε προσώπου στη γη.

Ο Snowden είπε, όσον αφορά τους διορατικούς της CIA, «Έχω δει πάρα πολλούς γενναίους πληροφοριοδότες να γελοιοποιούνται για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια.

" Προσθέτοντας , πικρά, "Λοιπόν, θα δούμε ποιος είναι ο γελοίος όταν «το Killshot» πηγαίνει προς τα κάτω."