ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έξι δημιουργοί ζητούν την ψήφο σας

Είναι γνωστό πως το ζωικό βασίλειο διαθέτει εμπνευσμένους καλλιτέχνες κι έχουμε δει κατά καιρούς τα ζώα να ασχολούνται με τις καλές τέχνες και κυρίως τη ζωγραφική. Η οργάνωση Humane Society of the United States διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με συμμετέχοντες έξι χιμπαντζήδες. Στο διαγωνισμό συμμετέχει ως επίτιμος κριτής η ανθρωπολόγος Jane Goodall αλλά το κοινό είναι αυτό που θα αναδείξει το νικητή ψηφίζοντας τον δικό του αγαπημένο καλλιτέχνη μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης. Στόχος είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των ζώων αλλά και η στήριξη των καταφυγίων που φιλοξενούν χιμπατζήδες που «συνταξιοδοτούνται» έπειτα από μία δύσκολη ζωή στο χώρο είτε των πειραμάτων, είτε της ψυχαγωγίας είτε του εμπορίου ζώων.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι «καλλιτέχνες» Jenny από το Kentucky, Ripley και Cheetah από τη Florida, Jamie από την Washington, Brent από τη Louisiana και Patti από το Oregon.

Και οι έξι ζουν σε καταφύγια για χιμπατζήδες και διεκδικούν την ψήφο μας. Τα καταφύγια που θα διακριθούν θα λάβουν και ανάλογα ποσά για να στηριχθεί η λειτουργία τους.

Ψηφίστε εδώ.

Δείτε τους «καλλιτέχνες» και τα έργα τους

Cheetah



Jamie



Jenny



Ripley



Patti



Brent


Πηγή