ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αποκαλύπτει ιστορικός

Ανατροπή στα ιστορικά δεδομένα σχετικά με την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ φέρνει ένας ιστορικός από την Αργεντινή.

Ο Αδόλφος Χίτλερ δραπέτευσε με ένα υποβρύχιο στην Αργεντινή αποκάλυψε ο ιστορικός Abel Basti στον Chris Tarrant παρουσιαστή της σειράς Extreme Σιδηρόδρομοι από το κανάλι Channel 5. Ο ιστορικός είπε ότι ο πρώην γερμανός δικτάτορας μετέβει στο σημείο με ένα υποβρύχιο και έζησε την υπόλοιπη ζωή του στη Νότια Αμερική.

Ενώ ταξιδεύαν σε μια έκταση χιλιάδων μιλίων στην Παταγονία, ο παρουσιαστής έμεινε έπληκτος όταν ένας τοπικός καθηγητής ιστορίας είπε ότι ταξίδευαν στο ίδιο βαγόνι με αυτό που ταξίδευε ο Χίτλερ όταν δραπέτευσε μετά το τέλος του πολέμου το 1945.

Ο Basti ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ επέζησε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και διέφυγε στην Αργεντινή όπου τον βοήθησε ένας πλούσιος γαιοκτήμονας ενώ έμενε στην Αργεντινή για 15 χρόνια.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ο Χίτλερ ξύρισε το μουστάκι του και ζούσε στην περιοχή μέχρι την ηλικία των 75.


Συνέχισε με λεπτομέρειες και είπε γιατί ο Αδόλφος Χίτλερ δεν πέθανε, και πως με ένα υποβρύχιο κατέληξε στον σταθμό όπου βρίσκονται.

«Ξύρισε τα μαλλιά του και φιλοξενούνταν για 15 χρόνια από έναν γερμανό γαιοκτήμονα, του οποίου ανήκουν τεράστια τμήματα της Αργεντινής, πέθανε στα 75. Είπε ακόμα ότι έχει συνέντευξη από τον άνθρωπο που γνώριζε την καμαριέρα του και πολλούς ακόμα μάρτυρες»

Ο Chris Tarrant μετά την επιστροφή του στο επιτυχημένο κανάλι 5 και την σειρά του Extreme Σιδηρόδρομοι, έχει ταξιδέψει 168.212 μίλια και έχει μεταβεί σε χώρες όπως Ζιμπάμπουε, Αλάσκα και Ιαπωνία.Αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις καθ ‘οδόν, και πρόκειται για το τελευταίο του εγχείρημα στη νέα σειρά από την Αλάσκα στην Αργεντινή.

Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς προβάλεται μια αξέχαστη βόλτα στη γραφική παλιά Παταγονία., ενώ η θεωρία του Basti σχετικά με τον Αδόλφο μπορεί να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.


Το επεισόδιο θα προβληθεί από το Channel 5 στις 31 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα 21:00