ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Tim Cook: Το iPhone στην πραγματικότητα εφευρέθηκε πριν από… 350 χρόνια

Οποιονδήποτε και αν ρωτήσετε πότε δημιουργήθηκε το iPhone θα σας πει το 2007 από την Apple. Οποιονδήποτε… εκτός από τον CEO της Apple, Tim Cook.

Μιλώντας σε μια συνέντευξή στο Start-Up Fest στο Άμστερνταμ, την Τρίτη, ο Cook είπε ότι πρόσφατα επισκέφθηκε το Rijksmuseum του Άμστερνταμ ψάχνοντας για πίνακες του Ρέμπραντ. Αυτό όμως που του κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, ήταν ένα άλλο κομμάτι τέχνης, γνωστό και ως «Man Hands a Letter to a Woman in a Hall» από τον Pieter de Hooch.

«Ξέρετε, νόμιζα ότι γνώριζα μέχρι χθες το βράδυ», δήλωσε ο Cook, απαντώντας σε ερώτηση του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου Kroes Neelis κατά τη συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων σχετικά με το πού και πότε εφευρέθηκε το iPhone. «Χθες το βράδυ, αναζητώντας πίνακες του Rembrandt σοκαρίστηκα. Υπήρχε ένα iPhone σε έναν από τους πίνακες. Είναι δύσκολο να το δείτε, αλλά ορκίζομαι ότι είναι εκεί»!

Ενώ ο πίνακας στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από τον Pieter de Hooch, το αστείο σχόλιο του Cook δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Φυσικά, το iPhone δεν υπήρχε το 1670, όταν έγινε ο πίνακας. Όμως,

Ενώ ο πίνακας στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από τον Pieter de Hooch, το αστείο σχόλιο του Cook δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Φυσικά, το iPhone δεν υπήρχε το 1670, όταν έγινε ο πίνακας.

Όμως, μια πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει μια γυναίκα να κρατάει κάτι σαν μια οθόνη αφής ενός smartphone. Μάλιστα, η γυναίκα το κρατάει με τον ίδιο τρόπο που κρατάμε σήμερα ένα smartphone.

Στην πραγματικότητα βέβαια, η γυναίκα κρατάει ένα γράμμα…