ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η Ρωσία ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στην Τουρκία

Η Ρωσία φαίνεται πως περιμένει τη λάθος κίνηση να γίνει από την Τουρκία και να της δώσει το δικαίωμα να επιτεθεί μαζικά από το έδαφος της Συρίας κατά των δυνάμεων του Ερντογάν που βρίσκονται πίσω από τα σύνορα.

Στην δημοσιότητα ήρθαν πρόσφατα δορυφορικές φωτογραφίες από το κρατικό ινστιτούτο του Ισραήλ, οι οποίες αποκαλύπτουν όχι μόνο ότι η Ρωσία διαθέτει στην Συρία ισχυρή αεροπορική δύναμη, αλλά ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτοί που ανακοινώνουν οι Ρώσοι.


Πέραν των λεπτομερών δορυφορικών λήψεων της ρωσικής αεροπορικής δύναμης το ισραηλινό Ινστιτούτο Διαστήματος αποκάλυψε φωτογραφίες με τεράστια ανάπτυξη των υπέρ-πυραύλων S-400, συνολικά τεσσάρων συστοιχιών, τουτέστιν μόνο σε μία ομοβροντία μπορούν να εκτοξευθούν 64 βλήματα με πιθανότητα πλήγματος του στόχου να υπερβαίνει το 96%.

Οι επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας ομολογούν πως οι εικόνες δείχνουν πολύ περισσότερα μαχητικά από εκείνα που παραδέχονται οι Ρώσοι καθώς και τους S-400 μαζί με SHORADS Pantsir S-1, έτοιμους να επιχειρήσουν.

Οι εικόνες δείχνουν την ύπαρξη δέκα Su-25, επτά Su-34 και Su-30. Εκτιμάται πως οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στην Συρία υπερβαίνουν αυτή την στιγμή τα 60 βαριά βομβαρδιστικά.