ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Aστροναύτης της NASA: Εξωγήινοι ήρθαν στη γη - Δείτε γιατί!

Ένας αστροναύτης της NASA, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mirror, ισχυρίζεται πως φιλειρηνικοί εξωγήινοι ήρθαν στον πλανήτη μας με σκοπό να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα σε ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση.

Η... επίσκεψη με καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον αστροναύτη, κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στην έρημο του Νέου Μεξικού. Πρόκειται για το White Sands, το πεδίο δοκιμής ατομικών όπλων, για το οποίο οι εξωγήινοι εκδήλωσαν τεράστιο ενδιαφέρον.

«Ήθελαν να μάθουν για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως οι εξωγήινοι «προσπαθούσαν να μας εμποδίσουν από το να πάμε σε πόλεμο στη Γη.»

Ο 84χρονος δήλωσε πως τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, τα στηρίζουν και άλλοι αξιωματούχοι.

«Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Μου είπαν ότι ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν συχνά και συχνά απενεργοποιούσαν τους πυραύλους τους. Άλλοι αξιωματικοί από βάσεις στην ακτή του Ειρηνικού μου είπαν ότι οι δοκιμαστικοί πύραυλοί τους συχνά καταρρίπτονταν από εξωγήινα διαστημόπλοια».

Τέλος, ο Μίτσελ αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell, στο Νέο Μεξικό και ορισμένοι από αυτούς είχαν συλληφθεί ζωντανοί!