ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Δείτε το μοναδικό Δέντρο ηλικίας 1.400 ετών που βρίσκεται μέσα σε Βουδιστικό Ναό!

Για πολλούς, όταν αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα του φθινοπώρου, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη φύση από όταν τα πάρκα και οι δρόμοι είναι καλυμμένοι με χρυσά φθινοπωρινά φύλλα.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φύλλα απλά αναμειγνύονται με τη βροχή και τη λάσπη, δημιουργώντας ένα αηδιαστικό λίπασμα, το οποίο μεταφέρεται μέχρι και μέσα στα σπίτια. Ζήτω το φθινόπωρο!

Παρόλα αυτά, ένα μέρος όπου η πραγματική φθινοπωρινή ομορφιά υπάρχει είναι οι κήποι του βουδιστικού ναού Gu Guanyin τα Όρη Zhongnan την Κίνα.

Εδώ θα βρείτε το δέντρο τζίνγκο, «ζωντανό απολίθωμα» ηλικίας 1.400 ετών, το οποίο προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή κάθε χρόνο, απλά για να ρίξουν μια ματιά στον κίτρινο ωκεανό των πεσμένων φύλλων που δημιουργείται στα μέσα Νοέμβρη. Για τους Βουδιστές που λατρεύουν το ναό, είναι ο τέλειος εορτασμός για την αλλαγή εποχών, και συχνά τους συναντάς να διαλογίζονται στη χρυσή κουβέρτα.

Αυτό το συγκεκριμένο είδος δέντρου παραμένει αναλλοίωτο στη φύση για πάνω από 200 εκατομμύρια χρόνια, καθιστώντας το ένα ζωντανό δεσμό με την εποχή που ακόμα και οι δεινόσαυροι θαύμαζαν την ομορφιά του.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες: