ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Άγνωστες και περίεργες δομές ανακαλύφθηκαν σε έρημο της Αιγύπτου (Βίντεο)

Άγνωστες και περίεργες δομές ανακαλύφθηκαν στην έρημο της Αιγύπτου

Αρχαία κτίρια που ήταν αιώνες θαμμένα κάτω από την άμμο και κάποιος ισχυρός άνεμος βοήθησε να ξαναέρθουν στο φως; Μήπως είναι σύγχρονα κτίρια που κρύβουν κάποιο μυστικό;

Η ανακάλυψη των μυστήριων δομών έγιναν εντελώς τυχαία, μέσω του Google Maps. Τις συντεταγμένες τους μπορείτε να τις βρείτε εδώ: 30 ° 1’13.25 «N 31 ° 43’14.51″Ε

Οι δομές αυτές αποτελούν πιθανότατα κτίρια -αν και δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι πρόκειται για αρχαία αιγυπτιακά οικοδομήματα. Ο φουτουριστικός τρόπος που είναι κατασκευασμένα υποδηλώνουν πως πρόκειται για σημερινές, σύγχρονες κατασκευές.

Αν συμβαίνει αυτό, τότε, για να βρίσκονται στην ερημιά, εντελώς απομακρυσμένα από τον «πολιτισμό», ενδεχομένως αποτελούν μυστική στρατιωτική βάση ή εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες γίνονται κάποια άκρως απόρρητα πειράματα. Ο ερευνητής που τις ανακάλυψε δεν μπόρεσε να βρει και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για αυτές τις δομές.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι απόψεις που μιλούν για μυστικές βάσεις εξωγήινων, είτε είναι «ξεχασμένες» από κάποιο «άγνωστο» παρελθόν ή απλά σύγχρονες.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή