ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έλληνα αποφάσισε: Θα ζήσεις σαν Λεωνίδας ή σαν Εφιάλτης;

Μετράμε αντίστροφα. Σε λίγες ώρες ο κόσμος θα ξέρει πώς θέλουν να ζήσουν οι σύγχρονοι Έλληνες. Εμείς πατριώτες, θα δώσουμε την απάντηση. Εμείς θα αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Θα ζήσουμε Έλληνες σαν Λεωνίδες ή σαν Εφιάλτες; Θα τιμήσουμε τα κόκκαλα των προγόνων μας και τις θυσίες τους ή θα έχουμε τη ζωή και το τέλος που αξίζει σε προδότες;

Στις ώρες που μένουν πατριώτη, μέχρι να πας στην κάλπη, σκέψου. Σκέψου ψύχραιμα. Και κυρίως χωρίς φόβο. Κλείσε την τηλεόραση. Γύρισε την πλάτη σου σε όλα αυτά τα κανάλια της διαπλοκής που θέλησαν να σου κάνουν το μυαλό πουρέ. Να σε τρομοκρατήσουν. Να κάνουν τους Έλληνες από αετούς, κοτόπουλα…

Κλείσε τα αυτιά σου, σε όσους συνεχίζουν να προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν, με σενάρια για «κούρεμα» καταθέσεων, χρεοκοπία και… εισβολή εξωγήινων.

Σε λίγες ώρες, Έλληνα και Ελληνίδα, πατέρα και μάνα, παππού και γιαγιά, γιε και κόρη, αποφασίζεις για το παρόν και το μέλλον σου. Αποφασίζεις αν έπειτα από πέντε χρόνια θα βγάλεις τη θηλιά από το λαιμό σου. Αν ήρθε η ώρα να πολεμήσεις για τη λευτεριά σου.

Ήρθε η ώρα Έλληνα, να ξαναβρείς τη χαμένη σου περηφάνια. Να αποφασίσεις ΕΣΥ για ΄σένα και όχι δωσίλογοι πολιτικοί και προδότες. Είναι η ώρα σου Έλληνα. Μόνο εσύ μπορείς να σκίσεις τα μνημόνια.

Μόνο εσύ μπορείς να διεκδικήσεις τη ζωή που πραγματικά αξίζεις και όχι αυτή που σου έταξαν οι Γερμανοί και οι γερμανοτσολιάδες.

Τους φόβισες Έλληνα. Για πρώτη φορά τούς φόβισες. Έχεις φοβίσει όλους αυτούς που σε ήθελαν υπόδουλο. Τους δυνάστες των λαών. Τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, όλους τους γύπες που περίμεναν να βγει η ψυχή σου για να φάνε τις σάρκες σου.

Αυτή η ψυχή όμως Έλληνα είναι μοναδική. Είναι αυτή που μας ελευθέρωσε από τους Τούρκους και τους Ναζί. Η αθάνατη ελληνική ψυχή. Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…

Ο Έλληνας μαθαίνει να πολεμάει από την κοιλιά της μάνας του. Γιατί τ’ άδικο, το ζούμε μέσα από την κούνια μας…

Έλληνα, μέσα στις φλέβες σου κυλάει αίμα ηρώων. Τίμησε το. Αντιστάσου. Πολέμα. Θα νικήσεις. Θα νικήσουμε. Ενωμένοι.