ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Αλεξιπτωτιστής των «Red Devils» σώζει συνάδελφό του στον αέρα (Εικόνες Βίντεο)

Απίστευτες καταστάσεις είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους το απόγευμα της Παρασκευής οι θεατές που παρακολούθησαν αεροπορική επίδειξη της γνωστής ομάδας αλεξιπτωτιστών «Red Devils» στη Βρετανία.

Το «Whitehaven Air Show» βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη στην κομητεία Κάμπρια, όταν το αλεξίπτωτο ενός εκ των συμμετεχόντων δεν άνοιξε όπως έπρεπε.

Με το έδαφος να πλησιάζει επικίνδυνα και το ενδεχόμενο θανάσιμης πτώσης να προκαλεί τρόμο στο κοινό, η αυτοθυσία ενός άλλου μέλους των «Red Devils» απέτρεψε το μοιραίο.

Με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία γραπώνει κυριολεκτικά στον αέρα τον συνάδελφό του και στη συνέχεια πέφτουν μαζί στο νερό.

Όπως μετέδωσε το RT, από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλεξιπτωτιστές των “Red Devils” είναι σώοι και αβλαβείς. Για πρώτη φορά μέσα σε 25 χρόνια είχαν ένα πρόβλημα με τα αλεξίπτωτα» επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook.

Οι «Red Devils» ιδρύθηκαν το 1963 και κάθε χρόνο συμμετέχουν σε περίπου 60 αεροπορικά σόου. Είναι η επίσημη ομάδα επιδείξεων του βρετανικού στρατού και αποτελούνται από 12 ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες.