ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Τρομερές αποκαλύψεις για το εξαφανισμένο Boeing

Ως σκόπιμη και προσχεδιασμένη παρουσιάζεται η εξαφάνιση του Boeing 77 της Malaysia Airlines στο βιβλίο δύο Νεοζηλανδών που παρουσιάζουν όπως λένε "την αλήθεια πίσω από την πτήση 370".... 

Πρόκειται για τον πιλότο Ewan Wilson, και τον δημοσιογράφο των Waikato Times Geoff Taylor, που υποστηρίζουν δια της εις άτοπον απαγωγής ότι η τραγωδία δεν ήταν ατύχημα.

Οι συγγραφείς τονίζουν ότι το τέλος του βιβλίου θα σοκάρει το επιβατικό κοινό. "Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουμε μια λεπτομερή ανάλυση της πτήσης, την απίστευτη διαδρομή που πήρε και ποιος πιστεύουμε πως είχε τον έλεγχο του αεροσκάφους όταν αυτό βυθίστηκε στον Ινδικό Ωκεανό", δήλωσε ο Wilson στην ιστοσελίδα stuff.co.nz.

Η αφήγηση αρχίζει από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου και "παντρεύει" τις ζωές των 239 επιβατών και του πληρώματος, η μοίρα των οποίων συναντήθηκε εκείνη την ημέρα σε μια πτήση με προορισμό το Πεκίνο, που θεωρητικά ήταν μια πτήση ρουτίνας.

Ο Wilson, πρώην διευθύνων σύμβουλος σε δύο αεροπορικές εταιρείες, με ειδίκευση στις έρευνες για την ασφάλεια των μεταφορών, είπε ότι ερεύνησαν κάθε αποδεικτικό στοιχείο και εξάλειψαν όλα τα πιθανά σενάρια, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να μένει στο τέλος με ένα συγκλονιστικό και απίστευτο συμπέρασμα.

Οι συγγραφείς του βιβλίου ταξίδεψαν στην Μαλαισία για να μιλήσουν με τις αρχές καθώς με την οικογένεια του πιλότου του μοιραίου Boeing, Zaharie Ahmad Shah.
 
O Taylor λέει ότι οι αρχές ήταν απρόθυμες να παραδεχθούν την αλήθεια. "Για το καλό των συγγενών όσων ήταν στην πτήση, πρέπει να βγει η αλήθεια” επισημάνει.

"Αυτό που συνέβη στο MH370 δεν ήταν ατύχημα. Ήταν εσκεμμένο και υπολογισμένο και δεν έπρεπε ποτέ να επιτραπεί να συμβεί”, υπογράμμισε.

Ο Wilson, από την πλευρά του σημείωσε ότι η εξαφάνιση του MH370 μπορεί να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα στην αεροπορία, αναφέροντας ότι τα γεγονότα της 8ης Μαρτίου μπορεί να επηρεάσουν το ποιες αεροπορικές εταιρείες θα επιλέγουν στο μέλλον οι επιβάτες.

Οι συγγραφείς συνιστούν να γίνουν άμεσες αλλαγές όσον αφορά τη διαχείριση των πληρωμάτων πτήσης και προτείνουν την εισαγωγή τεχνικών συστημάτων που δεν παραβιάζονται για να διασφαλιστεί ότι το αεροσκάφος μπορεί να παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή.